Katarina Živković i Branislav Janković: Ljubav ćemo krunisati brakom

Katarina Živković i Branislav Janković: Ljubav ćemo krunisati brakom

20/02/2012

0

Jedan od najintrigantnijih parova na našoj javnoj sceni, pevačica Katarina Živković i voditelj Branislav Janković, i posle više od godinu dana ljubavi podjednako privlače pažnju javnosti. Iako im gotovo niko nije predviđao skladnu budućnost, ovaj harizmatični par, koji je započeo romansu pred kamerama u rijalitu šou-programu „Farma“, uspešno je odoleo svim izazovima. Njihova emotivna bajka oboje je promenila u pozitivnom smislu, pa i pored toga što za sada nemaju velike planove, sigurni su da su jedno u drugome pronašli srodnu dušu i zato uživaju u svojoj ljubavi i zajedničkim trenucima.
Kako planirate da proslavite „Dan zaljubljenih“?
Branislav: Trudimo se da slavimo ljubav cele godine i jedno drugome priređujemo iznenađenja, a na „Dan zaljubljenih“ ne obraćamo mnogo pažnje. Ipak, obeležićemo taj datum. Želeo sam da Katarinu iznenadim putovanjem, međutim, pošto ona tog dana ima nastup na splavu „Kartel“ u Beogradu, slavićemo tamo.
Katarina: Meni je žao što mnogi parovi čekaju važne datume da bi darivali poklone jedni drugima i to tada i nema smisla. Mi slavimo ljubav svakog dana, a Dan zaljubljenih proslavljamo samo da ne bismo ispadali iz klišea. Banetu ne treba povod da bi me iznenadio i često mu se desi da mi kaže: „Spremi se, sutra putujemo“.
Kada vas je poslednji put iznenadio?
Katarina: Nedavno smo bili nekoliko dana na Zlatiboru, gde smo se zaista divno proveli. Obožavam sneg i šetnju po zavejanim stazama pošto ne skijam.
Branislav: Pre toga smo išli u Švedsku gde je Katarina imala novogodišnji nastup, ali smo boravak iskoristili i za obilazak znamenitosti, tako da smo spojili lepo i korisno. Na Zlatiboru smo proslavili Božić, pa nismo mogli da obeležimo taj praznik na tradicionalni način, iako oboje to volimo. Ipak, bio sam tog dana sa Kaćom što mi je bilo dovoljno.
Katarina: Moja porodica u Leskovcu je velika i uvek kada odem tamo  okupimo se i bude nam lepo za vreme Božića. Zato sam po povratku sa Zlatibora i otišla kod roditelja i nadoknadila propušteno.
Ide li vaš momak često sa vama u Leskovac?
Katarina: Veoma često, on je pravi leskovački zet.
Šta najčešće poklanjate jedno drugome?
Katarina: Što se mene tiče, pažnja mi je najvažnija.
Branislav: Sitne radosti čine vezu. Ja najviše volim, a i ona se već navikla na to, da joj ujutru u krevet donesem kafu ili doručak dok se još budi. To mi je baš slatko, pošto se budim znatno ranije od nje.
Ko kuva u vašem domu?
Katarina: Ne volim da se kitim lažnim perjem i da se predstavljam onakvom kakva nisam. Sad bih mogla da pričam kako sam odlična domaćica, ali nije tako. Snalazimo se tako što uglavnom pripremamo neka instant jela koja se lako spremaju. Kad jednog dana osetim potrebu da naučim da kuvam, to ću i uraditi, ali još sam mlada i ne opterećujem se time.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Naike Bokan

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti