Andrija Milošević: Neustrašivi zavodnik

Andrija Milošević: Neustrašivi zavodnik

Autor: | 30/03/2012

0

Popularni glumac Andrija Milošević, voditelj šou-programa "Survivor"  koji se emituje na televiziji "Prva", nedavno se vratio sa Kube gde se odmarao posle napornog snimanja u divljini. Domaćin ovog uzbudljivog takmičenja, u kojem su učestvovale poznate ličnosti iz Srbije i regiona, vidno je smršao preživljavajući zajedno sa učesnicima. Posle snimanja popularnog rijalitija, na poluostrvu Kostarika, Andrija je odlučio da produži na odmor, a kao idelanu destinaciju odabrao je Kubu koja ga je očarala prirodom i ljudima koji su siromašni, ali neposredni, veseli i dobronamerni. Pored uspešne karijere na televiziji i avantura kroz koje prolazi radeći ovaj svetski poznat rijaliti, šarmantni glumac uživa i u svojoj profesiji za koju se odlučio još kada je imao šesnaest godina. Ulogom Lunje u seriji "Budva na pjenu od mora" osvojio je publiku i dobio još veći broj obožavateljki. Atraktivan izgled i samouverenost doneli su mu na početku karijere status srcelomca za kojim uzdišu brojne pripadnice nežnijeg pola. Andriji ne predstavlja problem da se svakoj obožavateljki nasmeši, fotografiše se i potpiše autogram. U razgovoru za magazin "Hello!" miljenik mnogih tinejdžerki kaže da je uživao snimajući "Survivor" i da će ovo biti najzanimljiviji serijal. Najteže mu je bilo da podnese vrućine i razne životinje. Odmor na Kubi mu je prijao, a najviše su mu nedostajali najbliži.
Kako je proteklo snimanje na Kostariki?
- Bilo je onako kako smo i očekivali. Dobro smo se pripremili i napravili najbolju sezonu do sada.
Kakav je utisak na vas ostavilo ovo poluostrvo?
- Kostarika je prelepa zemlja koja poseduje najbogatije nacionalne parkove na planeti. Ima pet stotina hiljada različitih životinjskih vrsta što dovoljno govori o bogatstvu i biodiverzitetu koji Kostarika ima. Moji utisci su pozitivni, proveo sam šezdeset uzbudljivih dana,video mnogo toga iuživao.
Po čemu se ovaj "Survivor"razlikuje od prethodnog?
- Bićeovo zanimljiva sezona. Takmičari su već pridobili pažnju publike i oni su ti koji čine "Survivor" zanimljivim. Nije im bilo lako jer je ova godina bila najteža do sada. Bili smo na lokaciji koja po svemu nije mesto na kome bi neko voleo da živi.
Da li steimali teške momente tokom snimanja?
- Bilo ih je u svim sezonama, ali nisam samo ja bio u teškim uslovima, već cela ekipa koja danonoćno radi, preživljava zajedno sa mnom.Bio sam okružen vrhunskim profesionalcima tako da se sve teškoće lakše prevazilaze. Najteže su vrućine i razne vrste krvoločnih, gladnih buba koje vas napadaju tokom višesatnih snimanja.

Intervju: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin