Ivan Ivanović: Nezgoda na Kopaoniku

Ivan Ivanović: Nezgoda na Kopaoniku

06/02/2012

0

Relaksirajući odmor na planini spletom okolnosti često može da se pretvori u uznemirujuće iskustvo, ali Ivan Ivanović, jedan od naših najpoznatijih voditelja, uvek razmišlja pozitivno.
- Sve se dobro završilo - prvo je što je harizmatični domaćin gledane emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ rekao za magazin „Hello!“ o nezgodi koju je  nedavno doživeo na zimovanju.
Ivan se sa društvom, u kojem je bio i njegov kum, televizijski voditelj Ivan Zeljković, nedavno uputio na Kopaonik na odmor i proveo dane spuštajući se ski-stazama.
Ivanović, duhovito televizijsko lice, radovao se zimovanju sa prijateljima i odlučio je da se, osim u skijanju, oproba i u vožnji motornim sankama po snegu. Ipak, nije znao da ga očekuje „adrenalinska avantura“ kada je iznajmio motorne sanke i proveo dan u vožnji.
- „Zaglavili“ smo se u šumi zbog jelke, tako je počelo. Išli smo šumskom stazom koja je predviđena za šetnju i za vožnju motornim sankama, kada smo ispred nas primetili veliku oborenu jelku. Oborila ju je oluja. Pošto nismo mogli da pređemo preko nje, morali smo da krenemo izvan uobičajene staze. Išli smo sve dublje u šumu i nismo mogli da nađemo izlaz. Otprilike tri sata tražili smo put da izađemo iz šume jer smo se izgubili. Svuda oko nas bio je sneg, koji je sigurno bio dubok više od jednog metra. Kada smo konačno našli izlaz iz šume, pao sam sa sanki. Izgubio sam ravnotežu, jer je u vožnji motornih sanki potpuno drugačiji osećaj održavanja ravnoteže nego na motociklu, što je vrlo zbunjujuće. Dobio sam instrukciju da se uvek „bacim“ na suprotnu stranu od one na koju se sanke „nakrive“ prilikom vožnje. Imajući na umu moju težinu, inercija je učinila svoje i pao sam. Preko mene su pale motorne sanke koje nisu lake, ali, srećom, sneg je bio dubok pa sam propao, zajedno sa sankama preko tela. Nije bilo prijatno, ali nisam se povredio. Sve se srećno završilo - u dahu je ispričao Ivanović koji ističe da su se sanke prevrnule isključivo zbog toga što je izgubio ravnotežu.
- Nije se dogodilo ništa strašno i nije nam pokvarilo dobro raspoloženje. Proveli smo se odlično na zimovanju - kaže voditelj poznat po pozitivnoj energiji i osmehu, koji je njegov zaštitni znak. Ivan je sa prijateljima posetio hotelsku saunu i bazen, ali je uživao i u čarima večeri pored kamina u kafiću i restoranu u druženju i ispijanju kuvanog vina. Pored toga što je mnogo skijao i aktivno provodio svoje dane, Ivan je uspeo da se odmori i dobro naspava, te je nakupio dovoljno energije za nove emisije. Epizodu sa sankama je već zaboravio, samo je sačuvao fotografiju da ga podseća na ovu „zimsku avanturu“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti