Nataša Bekvalac: Uživanje sa kćerkom

Nataša Bekvalac: Uživanje sa kćerkom

Autor: | 15/08/2011

0


Posle ludog provoda u mondenskom letovalištu Ibica, gde je boravila sa sestrom Kristinom, popularna pevačica Nataša Bekvalac sa kćerkom Hanom najpre je odsela u Bečićima, da bi posle toga nekoliko dana provela i u Petrovcu u kojem je imala zakazan nastup.
Novosadska lepotica sa svojom četvorogodišnjom mezimicom, od koje se nije odvajala, u Bečićima je odsela u luksuznom hotelu „Queen of the Montenegro“. Vreme su najčešće provodili na bazenu raskošnog hotelskog kompleksa, a već prvog dana plavokosa zvezda pokazala je svoje izvajano i preplanulo telo, mameći poglede, naročito muškog dela. Zgodna Nataša nije se obazirala na ljubopitljive poglede, jer je odlučila da ove godine kćerku nauči da pliva, te joj je bila potpuno posvećena. Najpre je Hani, bez ikakvog ustezanja, mašući rukama i nogama, pored bazena objašnjavala tehniku plivanja. Malena Hana je pažljivo slušala i gledala u svoju majku, brzo se oslobodila u vodi i počela da pliva. Budući da nisu prestajale da se smeju, očigledno su se lepo zabavljale.
Izuzetno lepo vaspitana, neposredna u komunikaciji, četvorogodišnja Hana oduševila je zaposlene u hotelskom kompleksu. Osim boravka u hotelu i kupanja na bazenu, Nataša je sa kćerkom nekoliko puta bila na Svetom Stefanu, gde su uživale u tamošnjim plažama i kafićima.
Preko dana Nataša je bila posvećena svojoj mezimici, mada nije propustila ni druženje sa drugaricama i večernje izlaske, kada je Hanu čuvala dadilja. Jedno veče je bila u budvanskom klubu „Džef“, kao i u poznatoj diskoteci „Top Hill“. Svakog jutra bila je među prvima pored bazena hotela „Queen of the Montenegro“. Rane jutarnje časove, kada nema gužve, koristila je za plivanje.
Budući da je cele godine vredno radila i nastupala, novosadskoj pevačici prioritet je bilo uživanje sa četvorogodišnjom kćerkom, ali imala je i jedan nastup koji je ranije bio ugovoren. Tako se, posle nekoliko dana boravka u Bečićima, Nataša Bekvalac spakovala i sa svojom Hanom i prijateljicama boravak na Crnogorskom primorju produžila u Petrovcu. Tu je na čuvenoj tvrđavi u klubu „Kastelo“ održala odličan nastup, koji je potrajao do ranih jutarnjih časova. Ponesena dobrom atmosferom i opuštajućom klimom pored mora, Bekvalčeva je pet dana, koliko je planirala da ostane u ovom delu Jadrana, produžila za još dva. Produženom boravku najviše se odbradovala mala Hana. Po povratku u Novi Sad, Natašu su dočekale brojne poslovne aktivnosti.

Piše: Jelena Popović
Foto: „Top-manifest“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin