Ana Rađen uživala sa kćerkama na moru

Ana Rađen uživala sa kćerkama na moru

Autor: | 25/08/2011

0

Budući da je tokom leta imala najviše zakazanih nastupa u popularnim klubovima duž Crnogorskog primorja, pop pevačica Ana Rađen, zajedno sa kćerkama i majkom, odlučila je da dva meseca provede u ovom delu Jadrana. Zgodna plavuša, koja je posle drugog porođaja uspela da povrati staru liniju, sve vreme boravila je u privatnom apartmanu nedaleko od plaže „Čil aut“ u Budvi. Iako je poslovno bila veoma angažovana, Ana je sve slobodno vreme provodila na plaži, pored mora, kako bi udovoljila željama svojih mezimica. U crnom kupaćem kostimu koji je otkivao obline poznate pevačice, supruga vaterpoliste Nikole Rađena izgledala je zanosno. Mada je bila umorna od nastupa, Ana gotovo ni tren nije mogla da uživa na ležaljci, jer su je njene kćerke neprestano terale da se igra sa njima u pesku i da se brčkaju u moru.
- Na moju veliku radost, ne zna se koja više od njih dve voli da se kupa. Kad bi mogle, ne bi izlazile iz mora. Obožavaju vodu i vole da provode vreme pored nje. Mlađa Tea je već počela i da roni. Ne oseća strah, tako da su kod nje veoma vidljivi nasleđeni geni oca Nikole - sa osmehom za magazin „Hello!“ konstatuje Ana Rađen.
- Budući da sam videla da mojim kćerkama veoma prija boravak na moru, odlučila sam da skoro celo leto prevedemo u Crnoj Gori. Stacionirali smo se u jednom aprtmanu, ali smo posećivali i okolne plaže - kaže zgodna pevačica kojoj komplimenti na račun dobrog izgleda izuzetno prijaju.
- Zadovoljna sam svojim izgledom, ali on nije delo neke dijete. Jednostavno toliko imam obaveza da ne stižem da jedem. Nastupi, snimanje emisija, briga i stalno trčkaranje oko dece, naročito ovde na moru. Nikola je tu da se igra sa njima i zaista je sjajan otac, ali majka je ipak majka i na nama je mnogo toga - kaže popularna pevačica.
U Crnoj Gori društvo joj pravi njena majka, ali i dadilja, jer skoro svake večeri ima nastupe pa neko mora da se brine o njenim kćerkama.
- Nina i Tea su dobre devojčice i stvarno ko god ih čuva nema problema sa njima. Nikola i ja imamo sreću da su bake jako raspoložene da pomognu u svemu, još od prvog dana. Obe su mlade i pune elana. Kada čujem da pojedine bake ne žele da njihovi unuci prespavaju kod njih, prosto ne mogu da verujem. Nikola i ja smo u tome imali sreće - priča Ana i dodaje da ona i njene mezimice obavezno prate svaku utakmicu tate Nikole.
- Obavezno gledamo svaku utakmicu i navijamo za tatu. Njemu svakako znači naša podrška. Kada njihov tata postigne pogodak, i Nina i Tea aplaudiraju i tada su preslatke. Zbog obaveza oko vaterpola, moj suprug će, nažalost, samo nekoliko dana moći da odvoji da uživa sa nama na Crnogorskom primorju. Tome se svi radujemo, a ponajviše Nina i Tea - kaže na kraju popularna pevačica.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti