Anabela Bukva: Spojila lepo i korisno

Anabela Bukva: Spojila lepo i korisno

Autor: | 10/08/2011

0

I ovog leta Anabela Bukva je spojila lepo i korisno pa je sa mlađom kćerkom Ninom provela desetak dana na Crnogorskom primorju, kombinujući nastupe i odmor.  Odsele su u iznajmljenom apartmanu u centru Budve i organizovale dnevne aktivnosti onako kako im je najviše prijalo. Jedino su se razdvajale noću kada je popularna pevačica nastupala u diskotekama duž Jadrana.
- Baš smo uživale, jer smo mogle same da organizujemo dan. Nina je veći deo dana provodila kupajući se pošto obožava more, a glavna želja joj je bila da je što češće vodim u akvapark, u čemu sam joj nekoliko puta udovoljila - kaže na početku razgovora Anabela.
Starija kćerka Luna ovoga puta nije pošla sa njima, već je odabrala drugu destinaciju za letovanje.
- Luna je odrasla devojka i bilo bi joj dosadno bez svog društva. Ovog leta je odlučila da sa mojim ocem i mojom polusestrom otputuje u mesto Duboka pored Dubrovnika, gde se nalazi već tri nedelje. Moja sestra je od nje mlađa godinu dana, tako da se odmalena intenzivno druže - kaže pevačica i dodaje da će se Luna njoj i Nini pridružiti u avgustu, kada će na primorje doći i njen partner Saša Nedeljković.
- Saša uskoro dolazi u Beograd, nažalost baš u vreme kada ja imam mini-turneju u Makedoniji. Žao mi je kada ne mogu da ga dočekam. U avgustu će nam se pridružiti kada budem ponovo došla u Crnu Goru na drugu turu nastupa. Tada ćemo se posvetiti jedno drugom i uživati u porodičnom odmoru, nadam se daleko od fotoreportera.
S obzirom na to da je njihova veza uspešno prebrodila prve medijske udare, ubrzo su se pojavili napisi koji najavljuju Anabelino i Sašino venčanje, što bi ovu brinetu uvelo u carstvo porodice Karić. Međutim, ona demantuje tu vest.
- Naša veza je iz dana u dan jača i odupiremo se svim pritiscima. Nismo opterećeni brakom jer smo oboje prošli kroz to iskustvo, pa smo sada i zreliji i bogatiji. Zaista nam se ne žuri i najvažnije nam je da nam je lepo kada smo zajedno. Saša je zaista mladić i pravo je zadovoljstvo biti u njegovom društvu. Potpuno sam zadovoljna i ispunjena i s nestrpljenjem iščekujem svaki novi susret, budući da ne živimo u istoj zemlji - priznaje Anabela.
I posle dva porođaja, sa trideset šest godina, Anabela u kupaćem kostimu izgleda izuzetno vitko, za šta je najodgovorniji tempo života.
- Iako radim noću, ustajem rano i brinem se o kćerkama. Ko god ima bar jedno dete zna šta to podrazumeva. Mnogo je obaveza, a ja uvek moram da  budem tip-top sređena, našminkana, sa dobrom frizurom. Za sve to treba mnogo vremena. Zato jedem tek koliko stignem, tako da i nemam vremena da se ugojim. Na jesen Nina polazi u prvi razred. Iako ima samo šest godina, praksa je, pošto će ići u francusku školu, da krene ranije. Takav je njihov program. Zbog toga smo posebno uzbuđeni i ovo je praktično njeno poslednje bezbrižno letovanje - zaključuje Anabela.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin