Marijana Zlopaša: Ostavljam mikrofon zbog bebe

Marijana Zlopaša: Ostavljam mikrofon zbog bebe

Autor: | 11/12/2011

0

Jedna od najlepših, a mnogi stručnjaci kažu i najboljih domaćih pop pevačica Marijana Zlopaša nedavno je oduševila publiku kao gost na koncertu Arsena i Matije Dedića u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu. Tada je još jednom potvrdila svoje vokalne kvalitete, primećene pre nekoliko godina kada je pobedila na Budvanskom festivalu na večeri mediteranske pesme. Prošle godine je objavila album “Katanac”, a ovih dana se priprema za najlepšu ulogu svake žene - ulogu majke. Upravo ulazi u sedmi mesec trudnoće i treba da se porodi krajem februara.
- Kada se trudnoća dobro i lako podnosi, to je definitivno najlepše stanje i osećanje za svaku ženu, pa tako i za mene. Takve stvari se ne planiraju, već pustite samo da vas srce vodi i mislim da je tako najbolje, mislim da se sve desi baš onda kad treba da se desi, ni pre, ni kasnije. Koliko god bili uporni u planiranju, sve to ipak Bog namesti kad treba, onako kako je najbolje za vas.
Na pitanje koliko je uspela da radi i nastupa u periodu od izlaska albuma do sada, Marijana kaže:
- Mislim da je godinu i po dana bilo sasvim dovoljno za promociju albuma “Katanac”. Bilo je dosta nastupa i obaveza i sada mislim da je pravo vreme da napravim malu pauzu i posvetim se nekim drugim stvarima, a to je porodica. Ali doći će na red i novi album, o kome već razmišljam i polako ga planiram.
Marijana kaže da pored muzike ima i druga interesovanja:
- Nadam se da ću uspeti da ostvarim sve što sam planirala i sve što volim, ali je možda i problem što imam mnogo ideja, želja i interesovanja, vezanih za muziku i van nje. Recimo, veliki sam ljubitelj ekstremnih sportova kao što su kitesurfing, snoubording, planinarenje, rafting, odnosno svega onoga gde mogu da se družim sa prirodom. Volim taj osećaj kad u nekim trenucima zavisim samo od prirode. Bavim se i jogom, trenirala sam plivanje... Pored sporta i muzike, veliki sam ljubitelj likovne umetnosti i mnogo volim da slikam, da odem u atelje gde satima mogu da crtam a da i ne primetim da su sati prošli. To je najlepši način, pored molitve, da misli očistite od svega!

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin