Tanja Savić: Nema idealnog braka, ali Dušanova i moja ljubav se ne dovodi u pitanje

Tanja Savić: Nema idealnog braka, ali Dušanova i moja ljubav se ne dovodi u pitanje

Autor: | 10/02/2014

0


Pevačica Tanja Savić je u Australiji na jednomesečnom odmoru sa suprugom Dušanom Jovančevićem i sinovima Maksimom i Đorđem.

Tanja kaže da priče o njenom razvodu nemaju apsolutno nikakvog osnova.

- Izgleda da, kad god medijima ponestane pravih informacija i tema za širenje, piše se i priča o mom razvodu. Umesto da sam oguglala na to, ja se i dalje nerviram kad god pročitam takve priče. Kao da neko svake godine apdejtuje stare tekstove i opet piše o Tanjinom i Dušanovom razvodu.

Jedna od najpopularnijih zvezda „Granda“ poslednjih godina ne negira da i njen brak ima uspone i padove, ali to smatra normalnim tokom stvari. Žao joj je što se njeni fanovi i porodica dovode u zabludu tim povodom.

- Za mene je brak vrlo bitna zajednica i nastojim da svoju porodicu sačuvam od svih loših stvari. Moj prioritet najveći u životu su deca, zbog kojih, i ja kao i svi drugi roditelji, i kad mi nešto nije po volji - prećutim, pretrpim i progutam poneku knedlu. To je brak i smatram da idealnog nema. Dušan i ja se volimo i to se ne dovodi u pitanje, ali kao i drugi supružnici, umemo da se sporečkamo, a nekad i da se malo više posvađamo - iskrena je pevačica.

Zbog muzike, koja je njena velika ljubav, Tanja se pre godinu i po dana sa suprugom i sinovima doselila iz Australije u Beograd. Pisalo se da su se doselili zbog lošeg života i finansijske krize, iz koje treba da ih „spase Tanja na svojim tezgama“.

- Dušan je iz ljubavi prema meni, videvši da sam nezadovoljna kad ne pevam i ne gradim svoju karijeru, pristao da se doselimo u Srbiju. Nismo došli zato što smo bili ugroženi materijalno jer Dušan ima sopstveni biznis i vrlo smo lepo živeli.

Od dolaska u Beograd, Tanja s porodicom stanuje na Bežanijskoj kosi u iznajmljenom stanu. Sopstveni krov nad glavom kupiće tek kada proda kuću koju je pre nekoliko godina kupila u naselju Mokri Lug.

- Bože zdravlja, skućićemo se kad prodamo kuću. Daleko nam je da tamo živimo, a kad sam je kupovala, nisam mislila o tome, bila sam devojka. Lepše nam je na Kosi, tu smo blizu „Granda“.

Iako bi volela da u dogledno vreme ima koncerte i još uspešniju karijeru, Tanja ne želi da sili bilo šta i zadovoljna je i trenutnom situacijom.

- Ne žalim se, i te kako lepo radim. Može uvek bolje, da se ne lažemo, ali dobro je i ovako. Biće novih pesama i novih tezgi, samo da je nama zdravlja.

Tanja je ponosna na to što ima lep odnos s čelnikom „Granda“ - čuvenim Sašom Popovićem i, osim poslovnih, ističe i prijateljske veze s njim i celom njegovom porodicom.

- Saša je meni izuzetno mnogo pomogao u karijeri. Naravno, uz Brenu. Volim da se konsultujem s njim i da čujem njegovo mišljenje o svemu. A njegova Suzana me vrlo često savetuje kao drugarica ili starija sestra.

izvor: Blic
foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još