Tanja Savić: Roditeljstvo kao najveći dar

Tanja Savić: Roditeljstvo kao najveći dar

Autor: | 24/10/2011

0

Otkako je pre deset meseci postala majka Tanja Savić uživa u svim blagodetima koje pruža roditeljstvo. Zajedno sa suprugom, australijskim biznismenom srpskog porekla Dušanom Jovančevićem pevačica je posvećena sinu Maksimu. Od dana kada je ugledala svog sina, „Grandovoj“ zvezdi osmeh ne silazi sa lica i malobrojne su situacija kada se odvaja od njega. Majčinstvo je pevačicu mnogo promenilo i više ne dozvoljava da je stvari sa kojima se ranije teško borila sada izbace iz ravnoteže. Iako je više od godinu dana provela u australijskom mestu Gold Kost, gde je započela život sa svojom porodicom, Tanja je bila upućena u sve što se u Srbiji vezuje za njeno ime. Priče o bankrotstvu njenog supruga kome je sudbonosno „da“ izgovorila tri meseca pošto se porodila, prodaji hotela koji je u njegovom vlasništvu, krizi u braku i pomišljanju na razvod, Tanja je stoički podnela ne dozvolivši im da joj naruše mir u kojem uživa otkako je stvorila svoju porodičnu oazu.
- Pronašla sam čoveka koga volim i koji me voli, sa njim imam sina i ništa drugo mi ne treba. Čak i da nemam krov nad glavom, bila bih presrećna samo kad njih pogledam. Biti majka je predivno, a još lepše je to što svakodnevicu delim sa čovekom koji je moja idealna polovina - rekla je Tanja.
Posle više od godinu dana, koliko je provela u Australiji, dvadesetšestogodišnja pevačica se vratila u Srbiju. Dugo je Tanja brojala dane dok nije došao trenutak da njeni roditelji Slaviša i Živana, kao i sestra Biljana i brat Tomica vide njeno dete. Pre nešto manje od mesec dana pevačica je došla u rodni Radinac i od tada kuća joj je puna rodbine, jer svi žele da vide njenog naslednika. Dok je boravila u Australiji Tanja je postala tetka, jer je njen brat Tomica dobio kćerku, pa je kuća Savića u Radincima sada ispunjena dečjim smehom.
Kada je pre nešto više od dve godine Tanja upoznala svog supruga, shvatila je da je upravo on čovek sa kojim želi da zasnuje porodicu. Sada kada pored sebe ima osobu koja joj ispunjava sve želje i podržava je u nameri da se vrati svom poslu, zbog čega će živeti na relaciji Australija-Srbija i sina koji je centar njenog sveta, Tanja je u potpunosti zadovoljna svojim životom. U obavezama oko bebe odlično se snašla, a u svemu joj pomaže suprug koji je srećan i ponosan što Maksim liči na njega.
- Oduvek sam želela da imam skladan brak i dete, a te želje su mi se sada ostvarile. Uživam u svemu što je vezano za mog sina koji je preslatka beba i mnogo liči na svog tatu. S druge strane, i Dušan je predivan muž i otac kakvog bih svakome poželela. Lepo sam se snašla u ulozi majke i nijedan posao mi ne pada teško, a Maksim je dobra beba. Samu sam sebe iznenadila, nisam verovala da je to tako lako. Sve to dođe samo, nema potrebe da vas neko uči, sve naučite sami.
I pored toga što u potpunosti uživa u majčinstvu, Tanja ne planira da uskoro Maksimu podari brata ili sestru, jer želi u potpunosti da mu se posveti. Ne krije da bi volela jednog dana da ima još dece, ali smatra da je još rano za proširenje porodice.
- Saznanje da imam nešto svoje je prelepo i neopisivo. Silno sam želela da rodim sina i san mi se ostvario. Prelep je, a moj život sada ima potpuno drugačiji smisao. Njegovim rođenjem moj život je dobio jednu višu svrhu. Presrećna sam - kaže pevačica koja će u Srbiji boraviti još mesec dana, ali od crkvenog venčanja i velike svadbe, koje je želela da organizuje kada se vrati u zemlju, još nema ništa.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti