Andrija Milošević: Spreman za novu avanturu

Andrija Milošević: Spreman za novu avanturu

Autor: | 21/12/2011

0

Popularni glumac Andrija Milošević simpatije publike osvaja šarmom i nepresušnim duhom, a pažnju izaziva i privatnim životom koji čuva od očiju javnosti. Junak pozorišne predstave "Pevaj, brate", koja je njegov rediteljski debi, na televiziji "Prva” prikazuje se kao serija i veoma gledane serije "Nepobedivo srce", reditelja Zdravka Šotre, angažovan je i u muzičkoj emisiji "Prvi glas Srbije" kao voditelj. Pored uspešne profesionalne karijere, stiže da se bavi ugostiteljstvom, a brojne obaveze ne utiči na spokoj koji ima u emotivnom životu. Iako ga povezuju sa mnogim poznatim lepoticama, Andrija nerado govori o privatnom životu i devojci koja je osvojila  njegovo srce.
U razgovoru za magazin "Hello!"ne krije sreću zbog velikog uspeha serije "Pevaj, brate", kaže da uskoro putuje na Kostariku gde se snima nova sezona rijalitija "Survivor" i priznaje da jedva čeka da se skrasi, osnuje porodicu i dobije potomstvo.
- Porodica je moj cilj i mirna luka koja štiti od svih oluja. Teško je živeti sam, to je velika tuga. Čovek mora ovom svetu da ostavi najbolje od sebe, a to su deca. Planiram da se skrasim. Ne opterećujem se medijskim bajkama, živim kako želim, mirno spavam, volim i voljen sam. Ne treba krčmiti intimu, treba je čuvati.
Jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije srećnim čine roditelji i prijatelji. Iako je uvek nasmejan i spreman da druge nasmeje, ume da bude i mrzovoljan.
- Temperamentan sam čovek, često pokulja sva lava nezadovoljstva iz mene, kao iz nekog vulkana. Brzo eksplodiram, ali se isto tako i smirim. Znam da vičem i pravim pometnju, ali se takođe intenzivno kajem, tugujem i patim. Zadovoljan sam jer sam živ i zdrav. Kada su moji roditelji, prijatelji i svi koje volim dobro, to je dovoljno za moju sreću.
Pored uspešne glumačke karijere, najviše voli avanture na dalekim egzotičnim destinacijama koje mu donosi rijaliti "Survivor" gde je u ulozi voditelja.
- Radujem se novoj avanturi. Kostarika je zemlja čuda. Sva divljina koju gledam na malim ekranima biće mi pred očima i to me raduje. Koliko god život u takvim uslovima bio opasan i nepoznanica, istovremeno je i uzbudljiv. Da bi bili nadohvat uspeha, "Survivor" zahteva visok nivo profesionalizma, discipline, koncentracije, snage, pameti i malo sreće. Nije lako snimati zahtevne i komplikovane projekte. Ekipa mora da bude izuzetno spremna fizički i psihički.
Posle neverovatnog uspeha svog rediteljskog debija, predstave "Pevaj, brate", u kojoj igraju Milan Kalinić i Milan Vasić, istoimena serija naišla je na dobar prijem publike.
- Uložili smo mnogo truda. Glumci koji su nas podržali svojim angažmanom i sjajnim rolama, takođe su doprineli uspehu serije. Publika nas je iznenadila sjajnim prijemom našeg specifičnog humora. Za sledeću sezonu spremamo zaista "lude" epizode. Raduje me i nova serija "Budva", u kojoj ću igrati sledeće godine.
Šarmantni glumac uživa u profesiji za koju se odlučio kada je imao šesnaest godina. Zbog uloga koje igra publika ga ne doživljava ozbiljno, što mu ne smeta.
- Gluma je moj život, sudbina. Sve ostalo što radim je avantura. Mnoge moje kolege rade isto što i ja. Multimedijalnost je preduslov opstanka na medijskom nebu, a ja sam spreman na sve i svaki rizik. Prihvatam svaki posao koji me motiviše i ispunjava. Teško je postići uspeh u bilo čemu, a da iza toga ne stoje rad i volja. Oduvek sam zasmejavao ljude i činio ih srećnim. Lepo je nekome izmamiti osmeh, a kako me doživljavaju to je manje važno. Dobro je da me bližnji još ozbiljno shvataju.
Popularni glumac otvorio je bar-restoran i tako se pridružio ekipi poznatih ugostitelja.
- Godinama gostujem po beogradskim restoranima, znam kako kuca srce pravog gurmana. "Kašmir" je specifičan zbog odlične kuhinje i fenomenalnog ambijenta. Muzika je prilagođena atmosferi, nije glasna kao što se pričalo i niko me ne opominje zbog toga. Sve slobodno vreme provodim u njemu sa prijateljima sa kojima se relaksiram od svega, vole me, paze i čuvaju. Zasmejavam ih i opuštam, činim sitne gluposti zarad ogromne količine smeha i pozitivne energije. Ja sam kao vodenica koja proizvodi čarobnu električnu energiju, struju koja osvetljava i najtamnije duše.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti