Marijana Batinić: Još je rano za brak

Marijana Batinić: Još je rano za brak

Autor: | 10/04/2012

0

Voditeljka hrvatske televizije „RTL“ Marijana Batinić novi je član tima rijaliti šou-programa „Survivor“. Simpatična brineta postala je partnerka Andriji Miloševiću zbog čega je dva meseca provela u sunčanoj Kostariki. Marijana, koja može da se pohvali zavidnom voditeljskom karijerom, ovaj angažman smatra najzanimljivijim do sada i veruje da joj više ništa ne bi bilo teško da radi. Iz Kostarike se vratila puna utisaka, ali i sa uvećanim spiskom novih prijatelja, među kojima je na prvom mestu Andrija Milošević.
- Pre puta u Kostariku tu zemlju sam drugačije zamišljala. Nismo bili smešteni u turističkom delu, već smo bili odsečeni od civilizacije. U našoj blizini bio je samo jedan mali ribarski grad. Mislila sam da ću se tamo kupati u moru, a na kraju sam se za dva meseca okupala samo jednom. Nije bilo vremena za uživanje, radili smo po ceo dan, svakodnevno smo malim brodom prelazili velike relacije. Radila sam u uslovima na koje kao voditelj nisam navikla. Bilo je i lepih trenutaka kao kada bi se pored našeg čamca pojavilo jato delfina ili ogromne kornjače kakve nisam videla ni na televiziji, a iznad nas lete are - u dahu govori Marijana za magazin „Hello!“.
Iako je bila jedan od novih saradnika, odlično se uklopila sa celom ekipom, a najviše zasluga za to ima Andrija Milošević sa kojim će nastaviti da neguje prijateljstvo.
- Andrija je kolega kakav se samo poželeti može. Upoznala sam ga u svim mogućim situacijama. Videla sam kakav je ujutru kada se probudi, kad mljacka za doručkom, po podne kada je nervozan jer sunce neizdrživo prži, uveče kada ide na spavanje, kada je preumoran, ljut ili dobre volje. Znam šta voli, a šta ne, upoznali smo se brže nego što sam upoznavala ljude koje poznajem godinama. Nas dvoje kontaktiramo preko „Skajpa“. Nedavno sam bila u Beogradu i posetila sam ga u njegovomrestoranu. Andrija je veliki profesionalac, gledala sam ga u brojnim ulogama, talentovan je. On je jedan od najzabavnijih i najduhovitijih ljudi koje poznajem - kaže Marijana.
Zahvaljujući boravku u surovim uslovima, Marijana je uspela da se oslobodi straha od visine, zbog čega je srećna. Više se ne boji ni paukova i buba.
-Bila sam pravi akrofob, ali uspela sam da savladam strah od visine. Snimala sam najave u helikopteru i morala sam da izvirim da bi me osvetlelo sunce. Zbog lepšeg kadra u kojem elisa pravi talase, helikopter se spustio na površinu okeana zbog čega sam osećala jaku turbulenciju. Bilo mi je loše, suze su mi se slivale niz lice, ali vremena za paniku nisam imala. Na kraju sam bez problema iskočila iz helikoptera. Razmišljala sam: „Ako može Andrija, mogu i ja“.
Tokom dvomesečnog odsustva Marijana se najviše uželela porodice i dečka Matee Pašalića. Sa rukometašem zagrebačkog rukometnog kluba „Medveščak“ u vezi je pet meseci, a upoznali su se u jednoj diskoteci tokom proslave „Noći veštica“ preko zajedničkog prijatelja. Voditeljka ne krije da nije mogla da odoli njegovim tamnim očima koje je prvo uočila.
- Kada sam upoznala Mateu, bilo je naznaka da bih mogla biti deo „Survivora“. Od prvog dana sam mu govorila da postoji mogućnost da odem u inostranstvo na dva, tri meseca. Kada sam se vratila, nastavili smo tamo gde smo bili pre rijalitija - sa osmehom govori o svom izabraniku.
-Nas dvoje smo slični, delimo ista interesovanja. Smatram da nije tako, veza ne bi mogla da nam opstane. I ja sam nekada igrala rukomet, ali sada ne pratim sport, i ne idem na njegove utakmice. Otkako se saznalo da smo u vezi svi pišu kako mi je dečko rukometaš, jer to je atraktivno. Matea je sportista, ali je i magistar novinarstva. Nas dvoje smo tek na početku, pa nemamo planove za zajednički život. Ne gledamo u budućnost jer nigde nam se ne žuri. Još sebe ne vidim u venčanici - kaže na kraju voditeljka sa diplomom Pravnog fakulteta.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin