Marko Živić: Doživljaji koji se pamte

Marko Živić: Doživljaji koji se pamte

Autor: | 15/03/2012

0

Naš uspešni glumac Marko Živić nedavno je sa kolegama bio u Kanadi gde su u Torontu gostovali sa predstavom „Kelerabe su zdrave“, a slobodno vreme iskoristili su da obiđu Nijagarine vodopade. I pored problema koje je imao u Imigracionom odeljenju kada je stigao u tu severnoameričku zemlju i dvočasovne turbulencije aviona, poznati umetnik nosi samo najlepše uspomene sa ovog putovanja.
- Predstavu „Kelerabe su zdrave“ izvodili smo u "Isabel teatru" i ona je odmah osvojila publiku, tako da su se smenjivale salve smeha i aplauza, što je bio još jedan dokaz da komedija apsurda ne ostavlja ravnodušnim ni ljude sa drugih kontinenata. Imali smo odličnog domaćina Zorana Mora, a Toronto i ja smo se odmah sprijateljili. Čudni su gradovi gde su svi došljaci, pa kad ih posetite, osećate sei kao domaćin i kao gost. U Torontu se prilično oseća evropski duh, ali i duh Divljeg zapada. Odlični su noćni provod i dobra organizacija života - počinje priču Marko.
-Najjači utisak na mene ipak su ostavili Nijagarini vodopadi. To je nešto što me je u mom dosadašnjem životu najviše impresioniralo. Želeo bih da svako ode tamo da bi shvatio koliko je mali, prolazan, nebitan, samo gost na sekund na planeti. Sve javne ličnosti trebalo bi da odu tamo. Tako se lepo spustimo na zemlju iz oblaka u kojima često budemo misleći da smo mnogo važni - iskren je Živić koji je pri dolasku u Kanadu imao male probleme.
- Žena koja radi na Imigracionom je htela da me stavi sa azilantima, jer nije verovala u moju nameru da se vratim iz Kanade. Slatko smo se svađali, a sada mi dođe da joj pošaljem razglednicu iz moje lepe Srbije -kaže na kraju razgovora za magazin "Hello!" poznati glumac.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin