Andrija Milošević: Istrajni borac vedrog duha

Andrija Milošević: Istrajni borac vedrog duha

Autor: | 03/01/2013

0

Crnogorski umetnik Andrija Milošević, jedan od najtraženijih glumaca i voditelj muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, na televiziji „Prva“, poznat je po pozitivnoj energiji i vrcavom duhu, a šarmantnog Podrogričanina prati glas i vrsnog profesionalca. Simpatični tridesetčetvorogodišnjak, sa stalnom adresom u Beogradu, svoju predanost i posvećenost poslu nedavno je dokazao na sceni teatra "Boško Buha" kada mu je tokom predstave pukao mišić potkolenice. Uprkos nesnosnom bolu odigrao je predstavu do kraja.
- Na predstavi „Iza kulisa“ u pozorištu „Boško Buha“ tokom izvođenja komada naglo sam podigao nogu da razvalim vrata, i pukao mi je mišić. Osetio sam nesnosnu bol, ali sam smogao snage da predstavu odigram do kraja - za magazin „Hello!“ kaže glumac koji je završio Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju. Pomoć je potražio kod doktora Mileusnića koji mu je odličnom terapijom brzo sanirao povredu.
- Terapija kod doktora Mileusnića mi je ubrzo pomogla da vratim nogu u prvobitno stanje, a veoma mi je značio pristup celog njegovog tima koji ima ljudski pristup, pun ljubavi prema pacijentima. Vrlo je sofisticiran metod kojim se u njegovoj klinici pronalaze rešenja za razne probleme, tako da je moja terapija bila mešavina tretmana strujom, vodom i „dobrim zezanjem“. Iako je atmosfera potpuno opuštena, svi rade veoma profesionalno. Kada pored vas leži neka sportska zvezda, onda znate da ste u pravim rukama - kroz osmeh kaže umetnik koji je kod istog doktora potražio pomoć i za svog oca Peka, koji je u srpskoj prestonici boravio mesec dana zbog odlaska na terapiju.
- Doktor je primio mog oca i zadržao ga mesec dana na terapiji. Tu mu je pomogla Mileusnićeva supruga, koja je, takođe, doktor, te su zajedničkim snagama doprineli oporavku tatine ruke, koju moj otac nije mogao da pomera - iskren je veoma angažovani glumac koji odnedavno učestvuje u pisanju svojih najava za takmičenje „Prvi glas Srbije“.
- Od kada učestvujem u pisanju najava, sve je nekako zanimljivije. One nisu konvencionalne i predvidive, humor „začini“ čitavu priču i vidim da se ljudima dopada. Voditeljka Marija Kilibarda i ja odlično sarađujemo, ona je jedna duša i mnogo dobra osoba. Volim takve ljude, kao dete je, baš kao što sam i ja. Dopunjujemo se, što znači da je dobra zabava uvek tu. Inače, i Marija je pomoć za svoje zdravstvene probleme potražila kod mog doktora. Vidite kako nas je doktor „popravio“, pa „stojimo kano klisurine“ i držimo muzičko takmičenje na „Prvoj“ televiziji na svojim jakim plećima - duhovito kaže zvezda aktuelne serije „Budva na pjenu od mora“, koji je trenutno angažovan na pripremi zanimljivih projekata.
- Pripremam se za snimanje treće sezone serije „Budva na pjenu od mora“ , kao i treće sezone serije „Pevaj, brate“. Očekuje me i pozorišna turneja sa komadom "Tamo i nazad" koju radim sa kolegom Marinkom Madžgaljem, a koja će trajati godinu dana. Spremam još dva sjajna projekta, jedan televizijski i jedan pozorišni, ali o tome ćemo pričati sledeći put - veselo završava svestrani umetnik koji će novogodišnji odmor provesti u Beogradu, tačnije u njegovom restoranu „Kašmir“, u kome provodi slobodno vreme uz drage ljude, najbolja vina i dobru hranu.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti