Andrej Maričić: Bilo, prošlo, ne ponovilo se

Andrej Maričić: Bilo, prošlo, ne ponovilo se

Autor: | 10/02/2012

0

Andrej Maričić, glumac, televizijski voditelj i model, popularnost je stekao spektakularnom pobedom u svetski poznatom rijalitiju “Survivor” održanom na Filipinima 2010. godine, posle čega je dospeo u medijsku žižu. Angažovan je na mnogim projektima, a krajem prošle godine odigrao je lik Isusa u predstavi „Majstor i Margarita - Jevanđelje po Wolandu“. Nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj ga je automobil iz suprotnog pravca udario i potpuno uništio levu stranu. Iako je automobil smrskan, na svu sreću ostao je bez većih povreda. U razgovoru za magazin „Hello!“ Andrej kaže da ga je Bog sačuvao i da ne želi više da se priseća tog nemilog događaja:
- Ovaj udes je na svu sreću dobro prošao, niko nije teže povređen .Ostao sam živ i zdrav i želim da zaboravim na nemio događaj i nastavim normalan život. Teško je ne sećati se, ali ću uspeti da i to izbrišem iz pamćenja, naučen sam da tako idem kroz život. Bilo, prošlo, ne ponovilo se - kaže Andrej.
Na pitanje vredi li ići brže od života i kako naći granicu koju ne treba preći, šarmantni umetnik kaže:
- Život bi trebalo živeti punim plućima, ali ni u čemu ne bi trebalo preterivati. Prekomerna doza dobrog i lošeg uvek za rezultat ima nešto loše. Život ima cenu, nekada je skuplja nekada jeftinija. Svi je plaćamo od momenta kada se rodimo pa do smrti. Ta cena određena je našim duhom i stvarima koje radimo u životu. Trebalo bi ceniti ono što nam je Svevišnji dao i tek tada ćemo shvatiti da je život jedan i vredan.
Život ga iskušava, jedino u ljubavi nema iskušenja. Andrej već šest godina uživa u iskrenoj ljubavi sa osam godina mlađom Marijom Stanisavljević. Njihova ljubav je iskrena, nema prepreka, a o planovima za venčanje kaže:
- Ljubav kao i uvek funkcioniše fenomenalno. Sve je kao na početku veze iako smo zajedno već šest godina. Svoj san svaki dan sanjam sa Marijom. To je osnova svake dobre veze. Svadbe će biti, ali ne znamo kada. Sigurno neću poput nekih najavljivati to u medijima zarad medijske pažnje. Kad bude, biće i znaće samo porodice i prijatelji, jer ne vidim razlog zašto bi druge zanimalo kada ću se oženiti.
Iako su, kada je o ljubavi reč,mišljenjapodeljena ivećinaće reći da se od ljubavi ne živi, Andrej se sa tim stavom ne slaže.
- Ako možemo da se rodimo kao plod nečije ljubavi, onda možemo od nje i da živimo. Ljubav je pokretač svega što je potrebno u životu - kaže Andrej koji ni u čemu, pa ni u ljubavi ne traži motivaciju jer je ima na pretek.
Momak koji pleni, smatra da bez sitnica nema krupnijih stvari, kao i da uspeh ne dolazi sam, već mora da se gradi i bude strpljiv. Ceni iskrenost i skromnost. Ima manire džentlmena, zavodnika, a u suštini je dobroćudni dečak koji je u ovo surovo vreme uspeo da zadrži tu detinju, neiskvarenu crtu.
- Nikada nisam voleo da budem neko drugi, osim u svojim ulogama. Svima volim da pokažem pravog sebe i ne pokušavam nikada da popravim ili na neki način pokvarim sliku o sebi zarad nečega. Takav sam, a drugi me mogu prihvatiti ili ne.
Mnogi ga poistovećuju sa Džonijem Depom, prija mu iako misli da nemaju sličnosti:
- Lepo je kada te poistovećuju sa nekim kao što je Džoni Dep. Mislim da nemam preterane sličnosti sa njim osim brkova i nekih fotografija koje su namenski rađene na temu Pirata sa Kariba“. Jedan je Džoni, i kao što rekoh, volim da budem ja, a ne neko drugi.
Počelo je snimanje nove sezone “Survivora”, a Andrej smatra da mu je boravak na Filipinima i učestvovanje u ovom rijalitiju nešto čega će se uvek sećati. U kontaktu je sa svojim saplemenicima, a sa Nikolom Rokvićem i Bojanom Barović  izgradio je posebno prijateljstvo.
- „Survivor” će mi zauvek ostati u najlepšemsećanju od prvog do poslednjeg dana. Sa svima sam u kontaktu, manje-više, u zavisnosti od slobodnog vremena. Sa Bojanom i Nikolom izgradio sam posebno prijateljstvo. Niko me nije razočarao jer sve što sam mislio o njima tokom takmičenja, mislim i sa ove distance. Dobro sam ih procenio - kaže na kraju Andrej.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti