Haris i Melina Džinović: Objavljena fotografija sa venčanja na jahti

Haris i Melina Džinović: Objavljena fotografija sa venčanja na jahti

Autor: | 14/07/2014

0


Haris Džinović (63) pre nekoliko dana na jahti "Malteze falkon" oženio se svojom izabranicom Melinom Galić (33), sa kojom već 12 godina živi u vanbračnoj zajednici.

Poznati par, koji ima ćerku Đinu i sina Kana, odlučio je da baš ove godine, i to na Jadranu, svoju ljubav kruniše brakom, a njima su kumovali biznismen Filip Cepter i Slavica Eklston. U prisustvu samo najbližeg kruga prijatelja priređeno je neobično, ali veoma luksuzno venčanje na otvorenom moru.
- Venčanje je obavljeno na jahti, a gosti su sa obale čamcem prevezeni na usidrenu lađu, gde je održano intimno slavlje. Supružnici su želeli da svoj najlepši dan obeleže baš ovako, bez velike pompe, pa se niko sa estrade nije našao među zvanicama. Nakon ceremonije gosti su s broda opet čamcima prebačeni do Dubrovnika, gde su bili smešteni, a folker je svima platio i povratne avionske karte - otkriva izvor blizak popularnom folk pevaču.

Inače, Džinović je i svoje poslednje momačko veče proveo s budućom mladom i nekoliko bliskih prijatelja u Dubrovniku.

- Melina i Haris su se ukrcali na brod „Malteze falkon“ još prekjuče i isplovili van gradske luke, gde su neko vreme proveli usidreni. Melina je s decom na Crnogorsko primorje stigla ranije, a Haris im se pridružio čim je sleteo u Tivat. Istog dana, nakon kraće plovidbe, Džinovići su se usidrili u Dubrovniku, gde su prenoćili i odatle se juče sa sve svatovima otisnuli na pučinu - zaključio je naš sagovornik.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti