Oglasili se Haris i Melina: Ovo je istina o razvodu

Oglasili se Haris i Melina: Ovo je istina o razvodu

Autor: | 25/01/2024

0

Haris i Melina Džinović se razvode definitivno

Poznati pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina razvode se posle više od dve decenije ljubavi koju su krunisali ćerkom Đinom i sinom Kanom.

Emotivnu vezu započeli su davne 2002. godine, a tek 2014. odlučili su da naprave svadbeno slavlje.

Sudbonosno „da“ izgovorili su 11. jula, na luksuznoj jahti „Maltese Falcon“, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Inicijativa da ozvaniče vezu potekla je od Melinine kume Slavice Eklston, nekadašnje supruge vlasnika "Formule 1", koja je iz jednog nezvaničnog razgovora shvatila da Džinovići nisu zvanično u braku.

Ata Images

 

Istog trenutka odlučila je da uzme stvar u svoje ruke. Harisov venčani kum bio je industrijski magnat Filip Cepter.

- I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili - istakli su mladenci u ekskluzivnom intervjuu koji su dali neposredno posle venčanja.

Pročitajte: Gradio godinama, uložio milione - Ovo je vila na Senjaku koju je napustio Haris Džinović, detalj na terasi i dalje intrigira

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova sa javne scene, izgleda da je definitivno došao kraj ljubavi, o čemu su se oboje oglasili, ali niti su demantovali, niti potvrdili tužne vesti.

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - poručila je Melina kratko za "Pink" nakon što je javnost saznala da se razvode.

Miloš Nadaždin

 

Ovim povodom oglasio se i Haris Džinović koji je istakao da se sprema da ide na put.

- Ne mogu davati komentar, spremam se da idem na put. Sada ne mogu davati nikakve komentare - poručuje Haris za "Blic".

- Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu.

Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. 

U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti