Ovako je Melina nekad izgledala, Haris je nije štedeo: Ušla je u brak kao bumbar sa 80 kilograma FOTO

Ovako je Melina nekad izgledala, Haris je nije štedeo: Ušla je u brak kao bumbar sa 80 kilograma FOTO

Autor: | 02/04/2024

0

Melina Džinović je budućeg supruga, od kojeg se sada razvodi, upoznala dok je bila na trećoj godini Filološkog fakulteta. U to vreme imala je tek dvadesetak godina, pa je uz tri decenije starijeg Harisa Džinovića odrastala i formirala se kao ličnost.

Mirko Tabašević

 

– Dok nisam srela Harija bila sam upućena isključivo na školu, putovanje i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige – pričala je Melina svojevremeno za Story.

Pročitajte: Vesna zna šta je Melina Džinović radila - Sama se hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu

Kako je istakla, prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine, kada se udala i rodila decu, ćerku Đinu i sina Kana.

Retke fotografije iz porodičnog albuma dostupne javnosti svedoče da je Melina bila podjednako lepa i tada, kao što je i sada. Haris Džinović, kome mnogi zameraju da je u jeku brakorazvodne parnice davao nimalo džentlmenske izjave, i ranije je znao da je “pecne”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar s 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško – izjavio je pevač jednom prilikom.

Melina je uz tri decenije starijeg Harisa Džinovića odrastala, i to je jasno stavljala do znanja.

Privatna arhiva

 

– Živim slobodan život bez ikakvih zabrana, ali Harija uvek pitam za sve. Pa, čak, i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio, to čovek može samo da poželi.

Po svemu sudeći, “zlatni kavez” joj nije prijao, pa je u 43. godini odlučila da ga napusti.

Privatna arhiva

 

– Napustila me je još pre godinu dana – otkrio je Haris Džinović, kada se pročulo da je njegova supruga otišla iz vile na Senjaku i započela novo životno poglavlje.

Juče je Melina, ipak, odlučila da se vrati u porodični dom. Po Harisovim rečima – nasilno je upala. A onda je morala da se umeša i policija. Supružnici su veći deo noći proveli u stanici dajući izjave.

Pročitajte: Haris Džinović zvanično razveden - Melinu samo pare zanimaju, naš sin je jako ljut na nju

– Bilo je očigledno da ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj je bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi – kazao je Haris u policiji.

– Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine – navodno je rekla Melina, prenosi Blic.

Nastavak serije sledi, a nema sumnje da će i nove epizode ove porodične sage biti podjednako zanimljive.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti