Otvoreno pismo Ane Mihajlovski Melini Džinović: Kakva drskost, odakle joj pravo da se promeni!

Otvoreno pismo Ane Mihajlovski Melini Džinović: Kakva drskost, odakle joj pravo da se promeni!

Autor: | 03/04/2024

3

Ana Mihajlovski na svom Instagram profilu iznosi mišljenje na različite teme, bavi se društvenim pitanjima, a ovoga puta u fokusu joj se našao razvod Harisa i Meline Džinović.

Instagram/alleksou

 

– Svi mediji pišu o tome zašto je jedna žena i kako napustila brak.

Niko u tome ne piše šta je ta žena dala tom braku, deci, porodici, svi pišu samo i jedino šta je uzela iz tog braka i kako je otišla, i to po tvrdnjama razočaranog bračnog partnera.

Niko ne piše ni šta je taj muškarac dobio u tom braku od te žene. Ne. Samo šta je izgubio.

Žena se opet i iznova predstavlja kao otimačica imovine i rasturačica braka čim pokaže neposlušnost ili u ovom slučaju ode sa mesta koje više, za nju, ne čini ništa dobro.

Pročitajte: Zašto plače Haris Džinović - Ne smem da stanem na pumpu da mi ne vide suze...

Iz svih tih tekstova izvlači se zaključak da je pogrešno otići iz bračne zajednice u koju je žena ušla sa DVDADESET GODINA, ali se zato izbor muškarca da se sa svojih 50 godina oženi devojkom od 20 ne dovodi u pitanje. Njegove odluke su nevažne. Važno je kako je ona iz te zajednice izašla 22 godine kasnije.

Miloš Nadaždin

 

Nema veze ni što je ostavila mladost porodici i sve one godine koje bi trebalo da služe za pronalazak sebe. Nema veze što joj je neko sa 20 objasnio da je vreme za udaju i porodicu. Važno je samo kako je iz tog braka otišla 22 godine kasnije.

Pročitajte: Pitate se ko je kriv za razvod? Reči Meline Džinović će vas šokirati

Kakva drskost! Odakle joj pravo da se promeni od svoje 20. godine i da poželi da vodi svoj život onako kako DANAS misli da je dobro za nju. Danas kada njena deca dolaze u godine u kojima će studirati i otkrivati sebe, svoja interesovanja, svet. U one godine u kojima je njihova majka dobila njih. Kako se drznula samo da tada ode i potraži SEBE.

Ovo društvo nema trunku poštovanja prema ženskom biću i onda nam je nejasno odakle toliko femicida.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (3)

Loading
Milena 14:00 03.04.2024
Odgovori

Ja ne razumem kako niko nema normalno shvatanje. 1) Kada se udavala, znala je da ima 40 godina više 2)ako je znala zašto je radjala decu tako mlada 3) ako je radjala decu zašto ih napušta sada.... dajte molim vas ..nismo znali o njihovom braku ništa osim da lepo žive. Šta sad? Koga briga ko je kriv?

Senada 14:45 04.04.2024
Odgovori

I razvod je za ljude i način kada se ljudi razilaze mora biti ljudski.Od zora nema sreće .

Ana 10:30 05.04.2024
Odgovori

Ja sam zena takodje kao i vi , i ovde se ne radi o samom razvodu , a ti to najbolje znas, jer si se i ti vise puta razvodila i sigurno nisi ovako postupila kao doticna gospodja.Radi se konkretno o nacinu i pristupu samog odvajanja od porodice za koji je se ona ocigledno opredelila. Daleko bilo da ne mozemo da se pobunimo, ali uz dogovor ide sve lakse.

hellomagazin.rs Instagram/alleksou, Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti