Dragana i Haris doživeli istu sudbinu, Melina uradila što i Tonijeva ljubavnica

Dragana i Haris doživeli istu sudbinu, Melina uradila što i Tonijeva ljubavnica

Autor: | 02/04/2024

0

Dragana Mirković i Haris Džinović doživeli istu sudbinu

Da li su se životne kockice tako rasporedile ili su planete bile retrogradne, tek činjenica je da su skoro u istom danu stigle vesti o krahu dva, naizgled, stabilna braka. Haris i Melina, odnosno Dragana i Toni, rešili su da dalje nastave različitim putevima.

Mirko Tabašević

 

Iza oba para su dve i po decenije bračnog staža. Stil života im je bio sličan, upućen na evropske prestonice Beč i Pariz. I Dragana i Melina rodile su po dvoje dece – ćerku i sina.

Ipak, postoji bitna razlika. Jedna žena je prevarena, druga je prevarila.

Pročitajte: Za novu ženu posed od 4,5 miliona evra - Vila Tonija Bijelića u Opatiji pojam luksuza, a tek kad vidite spavaću sobu

Iako Dragana Mirković nije zvanično navela razloge koji su doveli do razvoda, kruže glasine da je Toni Bijelić započeo novu romansu.

– Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, prevareni muž poslednji sazna – jasan je, s druge strane, Haris Džinović.

Mirko Tabašević

 

Bilo kako bilo, pre dve i po godine nije bilo ni naznaka o bračnim krizama. Opet, životne kockice ili raspored planeta smestio je Draganu i Melinu jednu pored druge.

Dve javnosti trenutno najzanimljivije žene u regionu srele su se 2021. godine na komemoraciji Marini Tucaković. O čemu su razgovarale tog dana nije ni važno, tek bile su na istim talasnim dužinama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Danas Melinu prozivaju da je preljubnica. Toni vodi svoj život i, čini se, ne mari mnogo za medijsku buru. Dragana i Haris žrtve su postupaka svojih partnera.

„Ljudi, dajte da spojimo Draganu Mirković i Harisa Džinovića, ostavljene duše. Udomi, ne kupuj”, poručuju korisnici društvenih mreža, uvereni da bi dve muzičke zvezde koje je snašla ista nevolja bile idealan par.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti