Severina: Očajna zbog sudske odluke

Severina: Očajna zbog sudske odluke

Autor: | 28/09/2013

0

Očajna zbog prekjučerašnje odluke suda kojom je Milanu Popoviću dozvoljeno da viđa sina bez njenog prisustva, Severina Vučković besnela je i na svog advokata i na sud.
- Severina jeste bila očajna. Nije očekivala ovakvu odluku suda i vrlo je zabrinuta kakav će biti konačan ishod suđenja. Stalno ponavlja da Popović neće dobro uticati na njenog sina - kaže za "Blic" blizak prijatelj pevačice.
Svoje razočaranje Severina nije skrivala ni po izlasku iz sudnice, dok je Popović sa svojim advokatom izašao sa osmehom na licu i prijateljima se već na putu za Beograd pohvalio da je od juče ponovo srećan čovek.
- Severina veoma brine kakva će biti konačna odluka suda, jer se nije nadala da će sudija na prvom ročištu dozvoliti Milanu da od ponedeljka može da viđa svog sina i bez njenog nadzora. Stalno je ponavljala da Milan nije strpljiv i staložen i da nije sposoban da se više sati samostalno brine o Aleksandru, a boji se da bi mogao loše da ga vaspitava, jer misli da žene iz okruženja pogrešno vaspitavaju njegovog sina - otkriva pevačicin prijatelj.
Na drugoj strani, Milan Popović je koncentrisan na sudski proces i nastoji da mu se omogući da obavlja svoju roditeljsku dužnost, zasada kako je sud naložio samo u Zagrebu. A posle ovakve odluke na prvom ročištu ubeđen je da nema razloga da sud Severini ne naloži da sina Aleksadra viđa vikendima i praznicima kao što je to činio do polovine jula.
Milan je, da podsetimo, u dogovoru sa Severinom, viđao sina sve do 19. jula ove godine, dovodio ga je u Srbiju i vraćao na vreme po dogovoru. Popović je nedavno i za hrvatske medije nagovestio da je spreman da ponovo kupi kuću u Zagrebu u kojoj bi se osećao komfornije sa svojim sinom nego u hotelskom smeštaju.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti