Milan Popović: Angažovao čoveka koji je pratio Severinu?

Milan Popović: Angažovao čoveka koji je pratio Severinu?

Autor: | 06/06/2014

0

Nakon što je u medijima odjeknula vest da je nepoznati muškarac pratio i tajno snimao pevačicu Severinu Vučković i njenog sina Aleksandra, saznajemo da je zapravo bilo tri muškarca koja su je pratila. Jedan od njih identifikovan je kao bivši pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, koji trenutno radi kao redar u jednom noćnom klubu.
Kako Jutarnji list piše, nakon što je identifikovan zahvaljujući fotografijama Severininog menadžera Tomice Petrovića, bivšeg specijalca su ispitali u kriminalističkoj policiji zbog sumnje da je zajedno s još dva muškarca pratio pevačicu i njenog dvogodišnjeg sina. Međutim, penzionisani specijalac tvrdio je inspektorima da se samo slučajno našao u Severininoj ulici jer tamo često šeta zbog lošeg zdravlja. Identiteti druga dva muškarca još uvek nisu otkriveni i za njima se traga.
Večernji list piše kako se radi o radniku obezbeđenja kojeg je, navodno, unajmio Milan Popović.
Iz zagrebačke policije navode da oni nisu nadležni za ovaj slučaj, a kako saznajemo pre mesec dana zatražena je, takođe intervencija policije zbog kretanja sumnjivih osoba blizu mesta stanovanja pevačice, ali tada nisu utvrđeni elementi kaznenog dela.
Podsetimo, osumnjičeni se terete da su dete koje je bilo s dadiljom pratili i u obližnji park, te da su ga tamo i fotografisali. Uplašena dadilja odmah je nakon incidenta obavestila o svemu Severinu, koja je pak alarmirala svog menadžera Tomicu Petrovića. Nakon dojave Petrović je automobilom krenuo na mesto događaja, gde je zatekao jednog od sumnjivaca i pokušao ga fotografisati kako bi imao dokaz. Medutim, muškarac je u tom trenutku nasrnuo na Severinina menadžera, pokušavši da ga udari u glavu.

Izvor: Dnevnik.hr, Jutarnji.hr, Večernjilist.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još