Milan Popović: Severina grubo krši dečja prava

Milan Popović: Severina grubo krši dečja prava

28/03/2014

0

- Severina ne razume šta znači zajedničko starateljstvo. Zloupotrebljava to što Aleksandar živi kod nje i misli da je samo ona odgovorna za sve odluke u vezi s detetom. Ovo je grubo kršenje dečih prava, najgrublje.
Rekao je to juče razočarani Milan Popović (48) za 24sata.hr. Radovao se što će nakon sedam meseci odvesti dvogodišnjeg sina porodici u Beograd i Vršac jer mu je to sud dopustio. Dobio je pravo da viđa sina svaki drugi vikend od četvrtka do nedelje. Uz to otac ima pravo da ga vidi jedan dan tokom one nedelje kad Aleksandar s njim neće provesti vikend.
- Baka Radojka nije videla unuka od prošle godine. Svi ga ovdje željno iščekuju - rekao je Popović.
Tako će sina najverovatnije dobiti sledeći vikend. Najviše ga ljuti što će njegova bivša partnerka ove subote biti u Beogradu na Nedelji mode. Brine ga to što ne zna s kim će za to vreme biti dečak i nije mu jasno zašto se Severina i dalje inati. Ona nije želela ništa da komentariše, a Milan je rekao da pevačica ni s njim ne razgovara o tome gde će i s kim ostaviti hjihovog sina. Dodao je kako uskoro očekuje da se ponovo vide na sudu, ali ovog puta u imovinskoj parnici. Pevačica će, kako saznaje 24sata.hr iz advokatskih krugova, podneti zahtev za podelu sve imovine koju je Milan stekao tokom njihove veze. Popović je "težak" nekoliko stotina miliona eura.
- Mi nikad nismo živeli u zajedničkom domu nego smo bili u ljubavnoj vezi. Povremeno smo se viđali, a svako je živeo u svojoj kući u svom gradu - kaže biznismen.
Na pitanje kako komentariše navode medija da je Severina u vezi s hrvatskim biznismenom odgovara:
- Daj Bože da je nekoga našla. Samo neka je ona srećna, svima će nam biti bolje - smatra "kralj bakra".

Izvor: Blic, 24sata.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti