Milan Popović: Tužan sam što ne mogu da vidim svoje dete

Milan Popović: Tužan sam što ne mogu da vidim svoje dete

Autor: | 22/08/2013

0

Srpski biznismen Milan Popović, otac Severininog deteta, u jeku afere koja je nastala zbog razlaza s jednom od najvećih estradnih zvezda na ovim prostorima i bitke za starateljstvo nad 18-mesečnim sinom Aleksandrom, za hrvatsku Gloriju otkrio je kako je izgledao njegov životni put, kako je razvod njegovih roditelja uticao na njega... Takođe, Popović priča o tome kako je provodio vreme sa sinom Aleksandrom, alimentaciji koju je plaćao za sina, da li su Severina i on u javnosti glumili zaljubljeni par ili ne, pa otkriva kako se njihov odnos pretvorio iz ljubavi i veze koja je obećavala u potpuni prekid komunikacije.

Ako je istina da je vaša intimno-emotivna veza prestala u junu 2011, zašto ste još dugo posle toga glumili srećan i zaljubljen par? Mnogi su vas viđali i fotografisali kako se držite za ruke, milo gledate i razmenjujete nežnosti, kao da je između vas sve u najboljem redu. Čemu ta gluma?

- Pa nismo glumili, samo niko nije pričao o tome. Naš raskid je bio proces. Bilo je retkih trenutaka kada smo možda i ona i ja hteli da se vratimo na staro, da nešto popravimo, ali smo znali da to jednostavno ne ide. Evo, situacija na Brionima, kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu. Ljudi rade zajedno na nekom projektu pa se zaljube i rastanu kad je projekat gotov. Tako i mi imamo projekat – naše dete.
On je otkrio i kako je, navodno, počeo sukob između njega i Seve.
- U junu sam od Severine dobio poruku da je primetila da naš sin postaje privrženiji meni pa bi ona volela da im u Zagrebu osiguram uslove kakve ja imam. U suprotnom bi mi ograničila pristup detetu.
Milan pretpostavlja da je Severina (41) htela da joj osigura komforan život - kuću, pomoć u kući, osiguranje... Predložio je drugo rešenje, ali ona je potpuno prekinula komunikaciju i počeo je konflikt oko malog Aleksandra.
- Tužan sam jer ne mogu da budem sa detetom, plačem i molim se. Severinu više ne zovem - kaže Popović.
Dodaje da će, ako je to uslov da viđa dete, kupiti nekretninu u Zagrebu. Jednu kuću je već kupio, ali ju je prodao kad je shvatio da je ideja zajedničkog života sa Severinom pala u vodu.

Autor: Life Content
Izvor: Gloria

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti