Severina: Dopustila Milanu Popoviću da Božić provede sa sinom

Severina: Dopustila Milanu Popoviću da Božić provede sa sinom

Autor: | 26/12/2013

0

Nakon pisanja medija da Milan Popović tuguje zbog toga što neće biti sa sinom na veliki praznik, Severina je promenila stav.
Ovo je potvrdila Severinina advokatica Jadranka Sloković koja je na pitanje da li će njena klijentkinja dozvoliti detetu da za najradosniji pravoslavni praznik bude s ocem, odgovorila:
- Nije tačno da Milan ne može da viđa dete, ali u Hrvatskoj. Sud je doneo takvu odluku i on može vikendom i praznicima po dogovoru da ode u Zagreb i da vidi Aleksandra. Ne postoji nikakva pravna prepreka da vidi sina za Božić - rekla je ona.
Sličan odgovor dao je i Severinin menadžer Tomica Petrović.
- Sud je odredio gde i kada otac do daljeg viđa dete, a ne Severina. Što se Severine tiče, nikad nije bio problem da otac viđa Aleksandra, bio je problem kad on nije hteo da ga vidi - rekao je Petrović.
Prvobitno je Severina odbila Milanovu molbu da s detetom bude na pravoslavni Božić. Sud je nedavno doneo odluku da Popović može da viđa sina samo vikendom. Istovremeno, Popović, kako je ispričao njegov advokat Ljubo Pavasović, može da bude uhapšen pri ulasku u Hrvatsku jer je protiv njega pevačica podigla krivičnu prijavu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti