Severina Vučković i Milan Popović: Buran kraj velike ljubavi

Severina Vučković i Milan Popović: Buran kraj velike ljubavi

Autor: | 24/08/2013

0

Ljubavna saga između hrvatske muzičke zvezde Severine Vučković i uspešnog biznismena Milana Popovića dobila je nedavno novi obrt. Naime, tim za odnose sa javnošću srpskog kralja bakra nedavno je poslao saopštenje svim medijima da on i njegova nekadašnja partnerka nisu zajedno od juna 2011. godine, kao i da su njegovi advokati podneli tužbu za starateljstvo nad njihovim jednoipogodišnjim sinom Aleksandrom.
Milan tvrdi da su se on i poznata pevačica rastali još u vreme kada je ona bila u drugom stanju, a da su posle toga održavali kontakt samo zbog toga što je on želeo da bude uz svog sina. Priče koje je Vučkovićeva plasirala o njihovoj ljubavi, svađama i pomirenju nije želeo da demantuje jer nije javna ličnost i nije imao potrebu da svoj život deli sa medijima.
- Severina Vučković i Milan Popović nisu u emocionalnoj vezi od juna 2011. godine. Svaki kontakt koji su održavali posle tog perioda bio je isključivo na nivou roditeljske povezanosti, sa željom da se dogovore o zajedničkom detetu i da ravnopravno učestvuju u njegovom odgajanju i vaspitanju, kao svi roditelji, bez obzira na to što je njihova intimna veza završena - piše u saopštenju koje je Popović poslao preko svog PR tima.
- Kako su s vremenom počeli da se narušavaju dogovori koji se odnose na roditeljstvo, gospodin Popović je nekoliko puta pokušao da se dogovori sa majkom svog deteta o zajedničkom, ravnopravnom učestvovanja u odgajanju i vaspitavanju njihovog sina. S obzirom na to da su svi pokušaji komuniciranja o zajedničkom starateljstvu završeni bez dogovora, Popović je odlučio da potraži pomoć zvaničnih nadležnih institucija Republike Hrvatske, kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i, naravno, ljudsku potrebu da bude otac svom sinu. Advokatski tim gospodina Popovića podneo je potrebnu dokumentaciju Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, kao i Centru za socijalni rad, s ciljem da se na taj način izbori za svoje pravo da bude otac svom sinu, kako bi mu omogućio da raste pored oba roditelja, bez obzira na prekid emocionalne veze sa njegovom majkom - takođe piše u saopštenju četrdesetosmogodišnjeg biznismena.
S druge strane, Tomislav Petrović, dugogodišnji pevačicin menadžer, kaže da je iznenađen ovakvim Popovićevim reakcijama jer je on, prema njegovim tvrdnjama, imao priliku da viđa svog dečaka kad god je želeo.
- Milan je poslednji put video Aleksandra 19. i 20. jula u Dubrovniku. Imao je priliku da vidi svog sina uvek kada je imao potrebu za tim i o tome se dogovarao sa Severinom tako da ne znam zbog čega se odlučio na ovakav korak - tvrdi pevačicin menadžer Tomislav Petrović.
Milan i Severina upoznali su se na proslavi njegovog rođendana 2010. godine, kada je ona pevala na slavlju, a ubrzo su počeli da se zabavljaju, što nijedno od njih ne poriče. Prema Popovićevim rečima, veza je okončana ubrzo pošto je pevačica ostala u drugom stanju, odnosno već u junu 2011. iako se u to vreme u medijima smatralo da su u idiličnim odnosima. Severina je tek nekoliko meseci po rođenju njihovog jedinca, odnosno prošlog leta, izjavila za medije da su okončali romansu. Prema njenim rečina, pomirili su se na proleće ove godine, što je i otkrila za naš magazin pred svoj beogradski koncert. Milan je nekoliko sedmica pre toga dao intervju za medijsku kuću "B92", u kome je izjavio da je pevačica njegova najveća ljubav, što je posle njene objave da su se pomirili samo potkrepilo čitavu priču. Njen menadžer je prošle nedelje za hrvatske medije rekao da je do ponovnog raskida došlo ovog leta. S druge strane, prema Popovićevim rečima, nije bilo tako, a sva njihova zajednička pojavljivanja u javnosti dešavala su se isključivo kako bi on ostvarivao svoje pravo da viđa sina.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin