Milan Popović: Ogorčen zbog sudske odluke

Milan Popović: Ogorčen zbog sudske odluke

Autor: | 06/12/2013

0

U Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu juče je održano drugo ročište u sporu koji Severina Vučković i Milan Popović vode oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Pevačica je sudnicu napustila uz osmeh, dok je srpski kralj bakra bio prilično tužan. Razlog za takvo raspoloženje bivših partnera je odluka da Popović svog naslednika ne može da odvodi van granica Hrvatske.
- Milana je ova odluka veoma pogodila, oči su mi zasuzile još u sudnici. Očekivao je da će moći slobodno da povede svog sina kući u Srbiju, da se zajedno igraju. Umesto toga, i dalje će se viđati u hotelu. Severina je u sudnici bila puna sebe, odbijala je svaku mogućnost dogovora i bila striktna u tome da mali Aleksandar ne napušta Hrvatsku - otkriva za Kurir dobro obavešten izvor.
Kako dalje saznajemo, ovo nije konačna odluka i još postoji šansa da se Popović izbori za zajedničko starateljstvo jer je zakazano i treće ročište. Milan je nakon jučerašnjih dešavanja u sudnici veoma ogorčen, posebno zbog činjenice da je Severina podržala gej brakove i borila se za prava gej populacije, a nije raspoložena za dogovor o njihovom detetu i poštovanje istih prava roditelja.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin