Jovana Balašević uživa u novoj vezi

Jovana Balašević uživa u novoj vezi

Autor: | 27/03/2012

0

Zajedno sa prolećem stigle su i nove ljubavi! Tako je glumica Jovana Balašević odskora u vezi sa predsednikom Skupštine grada Novog Sada Aleksandrom Jovanovićem, poznatim pod nadimkom Sadam!
Kako saznaje portal „svet.rs“, Jovana je ovih dana viđena kako se, držeći se za ruke sa Aleksandrom, šeta ulicama glavnog grada Vojvodine.
Mediji su kćerku Đorđa Balaševića proteklih meseci povezivali prvo sa pevačem Markom Đurovskim, a onda i sa fudbalerom Gojkom Kačarem, međutim, lepa glumica je sve to demantovala. Najnovije informacije vode nas u Novi Sad, tačnije do predsednika Skupštine, a sudeći po njima, Balaševićeva i Jovanović su u ljubavnoj vezi, što nam je potvrdila i sama Jovana.
- Jeste, to je istina. Zvanično smo zajedno, pa nemam razloga da to sada krijem, ali ništa više vezano za nas ne bih pričala - izjavila je za „Alo!“ Jovana.
Inače, Jovana je nešto viša od svog izabranika, ali izgleda da to njima ne smeta. Aleksandar se često može sresti kako džogira na Keju žrtava racije ili šeta svog psa, a kako su pojednici videli novopečeni par u šetnji, izgleda da je Jovanović navike preneo i na svoju dragu.
U želji da čujemo i Aleksandra Jovanovića, kontaktirali smo sa njegovim kabinetom, a predsednik nije želeo da otkriva detlje svog privatnog života.
- Svoj privatan život čuvam za sebe, jer ne želim da drage osobe dovedem u neprijatnu situaciju. Hvala na razumevanju - diplomatski nam je odgovorio Jovanović.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još