Olivera i Đorđe Balašević: Pripreme za svadbeno veselje u maju

Olivera i Đorđe Balašević: Pripreme za svadbeno veselje u maju

Autor: | 23/02/2013

0

Poznati bračni par Olivera i Đorđe Balašević veoma su uzbuđeni što će njihova najstarija kćerka Jovana uskoro organizovati venčanje sa svojim partnerom Aleksandrom Jovanovićem. Ponosni roditelji imaju odlične ideje o tome kako bi trebalo da izgleda ceremonija venčanja njihove mezimice, a za proleće, kada planiraju svadbu, spremaju se i njihova mlađa deca, Jelena i Aleksa. Posebnu radost porodici Balašević pričinjava to što će na svečanoj ceremoniji zavetovanja na večnu ljubav i veselju biti i njihova prva unuka Simona, koja se rodila u decembru prošle godine.

- Đorđe i ja smo svojevremeno prvo dobili Jovanu, pa smo tek onda organizovali venčanje. Nažalost, tada je preminula majka mog supruga, tako da nismo pravili veliko veselje već samo intimnu ceremoniju. Moja majka i otac mog supruga su malo negodovali zbog toga jer su želeli da napravimo svadbu u skladu sa svim običajima, ali mi to nismo uradili. Tek sada oboje shvatamo koliko roditeljima znači venčanje njihove dece, tako da za Jovanu želimo da organizujemo pravu feštu - počinje priču za magazin "Hello!" Olivera.

- Istorija se ponavlja. Ubrzo posle rođenja Simone umrla je moja majka koja je bila jedina baka našoj deci i zbog toga važan deo njihovog odrastanja. Ne mislimo da je to loš znak jer se i meni i Đorđu desila slična situacija, a u skladnom smo braku više od trideset godina. Međutim, Jovana i Saša zbog toga žele da naprave nešto skromnije slavlje, ali se mi protivimo tome - iskrena je Olivera.

Njen suprug, kao i ostali članovi porodice dele njeno mišljenje.

- I ja bih voleo da naša kćerka ima veliku svadbu. Jednostavno, malo je tako lepih porodičnih povoda za slavlje. Kada je Jovana bila na Akademiji, bila je zaštitno lice jednog salona venčanica iz Novog Sada i njene fotografije su bile na bilbordima po čitavom gradu. Ja sam ih rado gledao, i zajedno sa Oljom mašto o danu kada će se udati - iskren je ponosni otac.

Inače, slavni vojvođanski šansonjer planira da za svoju mezimicu napiše pesmu uz koju će otići do oltara.

- Moje pesme su uglavnom balade i nisu baš prikladne za svadbe. Međutim, verujem da ću dobiti inspiraciju i napisati kompoziciju specijalno za tu priliku. Tu će mi pomoći i moji saradnici, koji su mi ujedno dobri prijatelji.

U moru mnogobrojnih ideja o venčanju izdvojila se Oliverina zamisao da vidi svoju kćerku u beloj haljini na centralnom gradskom trgu.

- Pošto su i Jovana i Saša novosadska deca, najviše bih volela da naprave ogromno slavlje na centralnom trgu, gde bi mogli da pozovemo sve naše sugrađane. Saša je i didžej, tako da bi mogla da se napravi odlična žurka. Ne znam da li će nas poslušati i prihvatiti neku od naših ideja, ali šta god da odluče mi ćemo ih podržati - kaže ponosna majka koja je otkrila da će ceremonija biti u maju, jer se u tom mesecu slave i drugi važni datumi za njihovu porodicu.

Osim što se raduje zbog skorašnjeg veselja, bračni par Balašević je uzbuđen i zbog unuke Simone koja je obradovala sve članove porodice.

- Priroda je učinila svoje pa zbog sede kose već petnaest godina ličim na dedu. To što sam sada i na papiru postao deda nije mnogo promenilo moj život. S druge strane, Olja nikako nije baba, pošto stalno trčkara u patikama i nimalo joj ne pristaje da je zovu babom. Inače, Simona je novi član naše porodice kome smo se mnogo obradovali i zbog koga sada ispod novogodišnje jelke imamo paketić više - zaključuje čuveni kantautor Đorđe Balašević.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti