Jovana Balašević: Dani blaženstva

Jovana Balašević: Dani blaženstva

Autor: | 31/10/2012

0

Neposredno posle velikog uspeha predstave „Tajna Grete Garbo“, glumica Jovana Balašević ostala je u drugom stanju sa svojim emotivnim partnerom Aleksandrom Jovanovićem koji je doskora radio kao predsednik Skupštine u Novom Sadu. Buduća majka polako se priprema za najvažniju životnu ulogu koja je očekuje, zbog čega će napraviti pauzu u karijeri. S obzirom na to da je u sedmom mesecu trudnoće, lepa dama uskoro će otići na porodiljsko odsustvo. Na čajanki koja je organizovana u pozorištu „Madlenianum“, ona je otkrila da će pre pauze igrati u svom omiljenom komadu o holivudskoj divi 4. i 7. novembra.
- Ubrzo posle premijere predstave „Tajna Grete Garbo“, u kojoj tumačim lik psihijatra Linde, saznala sam da sam u blagoslovenom stanju, tako da ona za mene ima poseban značaj pošto je to poslednji komad koji sam pripremala dok sam bila samo devojka. Osim toga, drago mi je što ću kćerki moći da pričam da je bila na sceni još u stomaku - počinje priču Jovana.
- Lepo se osećam u trudnoći i nisam razmažena trudnica, već sam prilično aktivna, jer mi to prija. Biram okruženje u kome se krećem jer način na koji trudnica živi jako utiče na bebu. Često joj puštam i odabranu muziku pošto je dokazano da deca u stomaku mogu da je čuju i da im prija. Termin mi je 19. decembra, na „Svetog Nikolu“ i polako se pripremam za taj dan - iskrena je lepa Novosađanka.
Kćerka poznatog kantautora Đorđa Balaševića i njen partner, sa kojim je u vezi nešto manje od godinu dana, nedavno su saznali da će njihovo prvo dete biti ženskog pola i sada biraju ime za svoju mezimicu.
- Kada smo saznali da sam u drugom stanju, bebu u stomaku smo zvali Mihajlo pošto sam imala intuiciju da je dečak međutim kasnije se ispostavilo da sam pogrešila. Zato smo morali da se preorijentišemo na ženska imena. Za sada imamo uži izbor, a kako će se beba zvati otkrićemo tek posle njenog rođenja - kaže tridesetjednogodišnja glumica.
Atraktivna Novosađanka planira i venčanje sa svojim izabranikom, ali još nisu odlučili da li će sklopiti brak pre ili posle rođenja kćerke.
- Naša prvobitna želja i dogovor bio je da sklopimo brak sledeće godine, tačnije na proleće. To je idealno vreme za venčanja. Ne žurimo se sa svadbom već nam je sada prioritet bebica - iskrena je Balaševićeva koja kaže da želi da se porodi prirodnim putem.
- Sada se polako pripremam za porođaj koji me očekuje za nešto manje od dva meseca. Ne želim da idem na carski rez već svoju devojčicu hoću da rodim prirodnim putem, jer je to neponovljivo iskustvo i ne bih volela da ga prespavam - kaže talentovana glumica koja planira da se vrati na scenu već u martu sledeće godine:
- Moja koleginica Dubravka Mijatović sa kojom igram u predstavi „Miris kiše na Balkanu“ se samo četiri meseca nakon porođaja vratila poslu i otkrila mi je male tajne kako joj je to pošlo za rukom tako da planiram da ih primenim. Zato već u martu sledeće godine ću ponovo igrati u pozorištu, ali neću raditi nove komade već samo one uloge koje već sada igram. To mi neće oduzimati mnogo vremena, jer ne želim da budem majka čije će dete čuvati babe ili dadilje već hoću da budem posvećena kćerki. Ja sam svoju majku imala na raspolaganju dvadeset i četiri sata i znam koliko mi je to značilo tako da želim da i ja uvek budem uz svoje dete - zaključuje Balaševićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti