Jovana Balašević u spotu Marka Đurovskog "Lažna devojka"

Jovana Balašević u spotu Marka Đurovskog "Lažna devojka"

Autor: | 19/02/2012

0

Marko Đurovski snimio je novi spot za pesmu "Lažna devojka" u kome se pojavljuje lepa glumica Jovana Balešević. U ovom spotu koji traje čak osam minuta, kćerka Đorđa Blaševića glumi devojku koja vara svog dečka. Popularni reper i voditelj kaže da je za spot tražio lepu i talentovanu glumicu preko društvenih mreža ali pošto nijednom nije bio zadovoljan pozvao je Jovanu Balašević.
- Do Jovane sam došao preko zajedničkih prijatelja. Odmah joj se svidela ideja i pristala je da snimimo spot - kaže Marko koji je inspirisan pričom svog druga napisao tekst za pesmu "Lažna devojka" i scenario za video spot.
- Želeo sam da naparavim spot koji će izgledati drugačije od onog na šta su ljudi navikli. Novi album bi trebalo da se pojavi za mesec i po dana, a novim spotom u kome sam se ošišao najavio sam i novi imidž - kaže kroz smeh Đurovski.
Jovana se odlično snašla u ulozi zavodnice, a Marko kaže da nema problem što će mnogi muškarci da mu zavide na druženju sa popularnom glumicom.
- Znam da bi voleli da su na mom mestu. Uvek su mi zavideli jer sam za spotove uvek birao najlepše devojke. Međutim, tu nije bilo ničeg osim lepe saradnje i druženja jer smo i Jovana i ja u ozbiljnim vezama - kaže Đurovski.

Pogledajte spot:

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti