Jovana Balašević: Još uvek biram ime za kćerku

Jovana Balašević: Još uvek biram ime za kćerku

Autor: | 11/12/2012

0

Uzbuđenje u domovima porodica Balašević i Jovanović dostiže vrhunac. Svaki novi dan mogao bi biti baš onaj, poseban, u kojem će se roditi kćerkica glumice Jovane Balašević i njenog životnog saputnika Aleksandra Jovanovića, novosadskog političara. Lekari su odredili termin oko Svetog Nikole, ali Jovana se ne opterećuje datumom.
- Neka sve ide prirodnim putem, a da li će biti baš 19. decembra, videćemo - rekla je u utorak najstarija kći kantautora Đorđa Balaševića i njegove supruge Olivere.
Otkrila nam je Jovana i da je odolela svim nagovorima prijatelja da se porodi u nekom drugom gradu, recimo u Budimpešti, gde je i ona rođena 1980. godine. Bilo je to u vreme kada je u novosadskom porodilištu harala epidemija meningitisa.
- Nigde ne idem, porodiću se u Novom Sadu, u porodilištu u kojem su rođeni moja sestra Jelena i brat Aleksa - kategorična je buduća mama.
Čekajući srećan trenutak, Jovana uživa u pažnji kojom je obasipaju Aleksandar i Balaševići. Majka Olja je uzbuđena, ali kao i uvek najprisebnija, dok buduća tetka Jelena i ujak Aleksa kipte od nestrpljenja. A, tata Đole, u čast prvog unučeta, otkazao je sve koncerte. Čeka se samo dolazak male princeze.
- Izgleda da je lakše poroditi se, nego odabrati bebi ime - objašnjava nam Jovana.
- Suzili smo krug imena, ali... Sigurno je da se neće zvati ni po jednom članu porodice, jer ja veoma dobro znam koliko ime i prezime mogu biti blagodet, ali i opterećenje.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin