Jovana Balašević: Plašim se porođaja

Jovana Balašević: Plašim se porođaja

Autor: | 13/10/2012

0

Jovana Balašević, glumica, sprema se za najvažniju životnu ulogu - da postane mama! Starija kćerka legendarnog kantautora Đorđa Balaševića trebalo bi da se porodi 19. decembra, na Svetog Nikolu, kada će na svet doneti devojčicu. Jovana i njen budući suprug, bivši predsednik Skupštine Novog Sada i nekadašnji di-džej Aleksandar Jovanović ne kriju oduševljenje što će postati roditelji, ali još nisu odlučili koje ime će dati detetu.
- S obzirom na to da smo apsolutno sami učestvovali u ovome, sami ćemo odlučiti i kako će se naše dete zvati - kaže nam kroz osmeh buduća mama Jovana.
- Jedino što nas je omelo u celoj priči jeste to što smo dugo govorili da će biti Mihajlo, ali nas je pol deteta usmerio na neka druga imena. Mada je termin za porođaj na Svetog Nikolu, nećemo dati kćerki ime Nikolina, Nika ili slično, već ćemo se odlučiti za nešto specifičnije i originalnije. Znam da su moderna imena Nina, Hana, Lana, ali mislim da to neće biti naš izbor.
Jovana i Aleksandar u vezi su gotovo godinu dana, a svoju ljubav par planira da kruniše venčanjem, najverovatnije na proleće.
- Voleli bismo da to bude posle rođenja deteta, ali nas upozoravaju da postoje zakonske komplikacije, ukoliko se ne venčamo pre toga. Videćemo, naša želja je da to bude na proleće.
Buduća mama naglašava da nije razmažena trudnica i da nema posebnih zahteva i želja, ali ne krije da se plaši porođaja.
- Mnogo se plašim porođaja! Ipak, ne razmišljam previše o tome i verujem da će sve proći dobro. Drugarice mi savetuju da se porodim carskim rezom, ali ja ne želim, jedino ako baš budem morala. Hoću da se porodim prirodnim putem, da učestvujem u tom činu i da budem budna u trenutku kada dete dođe na svet.
Jovana ističe da se u porodici Balašević svi mnogo raduju prinovi, ali da njen otac Đorđe još nije u potpunosti svestan da će uskoro postati deda.
- Mislim da moj tata još "ne razume" celu situaciju - kaže Jovana.
- U stvari, kao i svaki muškarac, ne shvata ozbiljnost trenutka, sve dok se to ne dogodi.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin