Besplatno učenje programiranja - Cubes School obuke su na dohvat ruke!

Besplatno učenje programiranja - Cubes School obuke su na dohvat ruke!

Autor: | 26/02/2024

0

Mnogi od nas sanjaju o promeni karijere, naročito kada se suočavamo sa izazovima na trenutnim poslovima. Kroz prozor društvenih mreža vidimo prijatelje koji su ostvarili uspešne karijere i sada žive život o kakvom sanjamo. Sigurno ste bar jednom pomislili: "Zašto ne i ja?"

Čujemo sve više priča o ljudima koji su pronašli svoje mesto u svetu programiranja - ne samo zbog dobrih plata i modernog pristupa poslu, već i zbog fleksibilnosti i kreativnosti koje ova oblast pruža.

Pročitajte Cubes School test - da li ste solo istraživač ili timski igrač?

Pitate se kako bi bilo divno raditi posao koji volite, a pri tom i dobro zarađivati, pa se ideja o učenju programiranja čini kao izuzetna prilika.

Međutim, suočavate se sa stvarnošću - promene donose izazove.

Visoke cene obuka, kao i vreme koje je potrebno uložiti izazovi su koji mnoge mogu odvratiti od toga da se okrenu programiranju. Strah od ulaganja vremena i novca, a zatim otkrivanje da to možda i nije ono što zaista želite, dodatno otežava odluku.

Srećom, internet je prepun besplatnih sadržaja - video snimaka na Jutjubu, besplatnih knjiga, tutorijala i drugog. Na ovaj način možete da istražite oblasti programiranja u kojima želite da se razvijate i čak savladate osnove raznih programskih jezika.

Dodatnu pogodnost predstavljaju kvalitetni besplatni kursevi na srpskom jeziku, a izdvajamo besplatne onlajn kurseve Cubes School, škole u okviru IT kompanije Cubes.

U ponudi su čak dva besplatna kursa:

Besplatni HTML i CSS kurs za sve one koji bi želeli da se edukuju za pravljenje funkcionalnih i modernih veb-sajtova. 

Besplatni kurs Java za početnike odličan je način za učenje osnova ovog uvek popularnog programskog jezika i ulazak u svet programiranja.

Kursevi su prilagođeni početnicima i nije potrebno nikakvo prethodno znanje, video tutorijali će vas voditi kroz sve korake, od instalacije neophodnih alata do kraja projekta.

Kao što smo prethodno naveli - ovi kursevi su potpuno besplatni, kao i svi alati koji se koriste, potrebno je samo da otvorite nalog na platformi i učenje može da počne kad god želite!

Ne dozvolite da vas strah od nepoznatog obeshrabri - sada je vreme da istražite nove mogućnosti i otvorite vrata ka svetu programiranja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cubes School (@cubesschool)

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković istockphoto

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti