Gradio godinama, uložio milione: Ovo je vila na Senjaku koju je napustio Haris Džinović, detalj na terasi i dalje intrigira

Gradio godinama, uložio milione: Ovo je vila na Senjaku koju je napustio Haris Džinović, detalj na terasi i dalje intrigira

Autor: | 25/01/2024

0

Dom Harisa Džinovića je iz snova

Razvodi se Haris Džinović, vest koja je odjeknula domaćim medijima.

Privatna Arhiva

 

Nakon decenija ljubavi Melina i Haris odlučili su da krenu odvojenim putevima.

Pevač se, navodno, iselio iz njihove vile na Senjaku, koju je godinama gradio i uložio više od dva miliona evra.

Pročitajte: Dom Meline i Harisa najsrećnije mesto na svetu - Đina puni 18 godina, od oca stigao poklon koji svaka devojka želi (foto)

- Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala - rekla je svojevremeno Melina za „Srpski telegraf”.

Ata Images

 

- Mediji su od naše kuće napravili „životnu želju”, naravno da je to sve veselo i gorko i naporno, kuća je lepa, ispala je bolje nego što smo se nadali, imali smo najbolje saradnike. Hari nije pravio probleme, mi nismo arhitekte da čitamo crtež, pratili smo 3D za koji smo sumnjali da može tako da ispadne uživo, međutim ispalo je još lepše. Sve je trajalo oko dve godine - rekla je sada već bivša supruga pevača, kada je vila bila završena.

Dom Harisa Džinovića ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio koji je opremljen najskupljom i najmodernijom tehnikom.

Paparaco lov printscreen

 

Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, biće samo deo onoga što čini ovaj dom.

U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar...

Pročitajte: Ova kuća više nije dom - Pogledajte gde su živeli Ivana Španović i Marko Vuleta dok je ljubav bila živa

Na terasi Haris je ugradio džakuzi, koji je, kako se svojevremeno pisalo, koštao čak 7.000 evra.

Paparaco lov printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti