Haris Džinović: Godinama me varala, iz kuće je iznosila stvari, sa sinom ne razgovara

Haris Džinović: Godinama me varala, iz kuće je iznosila stvari, sa sinom ne razgovara

Autor: | 28/03/2024

0

Ispovest Harisa Džinovića zgranula sve

Pevač Haris Džinović jutros je u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu okončao brak sa modnom kreatorkom Melinom Džinović.

Harisa je dovezao sin Kan, a dočekale su ih brojne novinarske ekipe ispred zgrade.

Novinari nisu zatekli Melinu, jer nije prisustvovala ročištu, a na pitanje zašto je nema, Haris nije imao odgovor, ali je zato izneo mnoge detalje iz života, sada već bivših supružnika za koje mnogi nisu znali.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je istakao, ona ga je godinama varala, sumnjao je, ali ništa nije proveravao.

- Sudski sam razveden, po brzom postupku, bez odlaganja, novog ročišta, otvaranja procesa, nema žalbe, molbe, to je ekspresno rešeno. 

- Ja sam slobodan čovek poprilično dugo. Najgora stvar koja se čoveku može desiti u životu kada mu žena oduzima slobodu, bez obzira na brak koji funkcioniše ili ne. 

Pročitajte: Haris Džinović posle prvog ročišta - Melinu samo pare zanimaju, naše dete je jako ljuto na nju

- Meni ona nije oduzimala slobodu, ali u zadnje vreme to nije bio brak, to je bila prevara. Prevareni muž poslednji sazna šta se dešava - rekao je Haris na početku razgovora za "Hype", i dalje je istakao da je veoma razočaran.

- Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. 

- Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje - rekao je on.

Mirko Tabašević

 

Što se tiče podele imovine, Haris je tu bio jasan.

- Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti.

- Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom.

- Primetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam video nikakav razlog - kazao je Haris.

Pročitajte: Haris Džinović progovorio o novoj ljubavi, Melini neće biti svejedno

- Ja nju nikada u životu nisam udario, ponižavao, ništa nisam uradio loše, samo dobro. Ne znam čime sam ovo zaslužio.

- Ona je bila ta koja je zagovarala da brak mora da opstane, da svi ljudi koji se razvode da prave grešku, da je brak institucija, sve je govorila u korist očuvanja braka, da bi to jednog dana kao grom iz vedra neba puklo.

- Problema u braku nije bilo, ona se odvajala od mene, družila se sa ženama, bila na putovanjima, bio sam malo-pomalo sklanjan. Danas sam konačno sklonjen.

Teško podneo razvod

- Mislio sam da će me emocija slomiti, ali nije. Iz ove bitke sam izašao jači i spremniji, Bog mi je pomogao što se ovo desilo - rekao je Haris.

Antonio Ahel/ATAImages, Miloš Nadaždin

 

- Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama, nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi „skaču”.

Melinin odnos sa sinom Kanom.

- Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka - zaključio je on za televiziju Hajp.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još