Tragične ljubavi Harisa Džinovića: Za Melinu znamo, a evo šta se desilo sa ostalim ženama

Tragične ljubavi Harisa Džinovića: Za Melinu znamo, a evo šta se desilo sa ostalim ženama

Autor: | 14/03/2024

1

Bivše ljubavi Harisa Džinovića su tužne. Ovo je potvrdio i sam pevač gostujući jednom prilikom u emisiji „Balkanskom ulicom”, kada je ispričao kako su njegove ljubavi mahom bile tragične…

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo nisu mene htele.

- Šta ću, a ja kefao za njima. Patio ko konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi. 

- Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom, ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo-desno, tako sam ja upravio nekoga.

Pročitajte: Haris Džinović konačno otkrio razlog kraha braka - PREVARENI MUŽ poslednji sazna

- Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena - rekao je tada Haris Džinović.

Nakon navoda da se Haris Džinović razvodi od supruge Meline, pevač je za hrvatske medije odlučio da prvi progovori o toj temi i na taj način stavi tačku na razne glasine koje se nedeljama ne stišavaju.

Bivše ljubavi Harisa Džinovića su tužne

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna - rekao je Haris za In Magazin

Zatim je gostujući na UNA televiziji otkrio i kada je došlo do razlaza.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris za „Unu”, dok se glas bivše supruge još uvek nije čuo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Da podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. 

Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se „jednostavno našli”.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti