Haris konačno prekinuo tišinu o razvodu: Ne razgovaram sa decom o tome, sve pitajte Melinu

Haris konačno prekinuo tišinu o razvodu: Ne razgovaram sa decom o tome, sve pitajte Melinu

Autor: | 11/02/2024

0

Razvod Harisa i Meline Džinović tema je danima

Haris Džinović i njegova supruga Melina razvode se posle više od dve decenije ljubavi, koju su krunisali ćerkom Đinom i sinom Kanom.

Emotivnu vezu započeli su davne 2002. godine, a tek 2014. odlučili su da naprave svadbeno slavlje.

Foto: Miloš Nadaždin

 

O razvodu su se bivši supružnici samo nakratko oglasili. 


- Razumejte me, ne bih pričala na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - poručila je Melina nakon što je javnost saznala da se razvode.

Pročitajte: Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda: Doterana kupovala novu posteljinu


Haris Džinović je istakao da se sprema da ide na put.

- Ne mogu davati komentar, spremam se da idem na put. Sada ne mogu davati nikakve komentare - poručio je Haris za „Blic“.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Haris je sada prvi put progovorio o krahu braka. Kako je istakao, sa decom ne priča o tome, ali oni najbolje znaju šta se dešava.

Pročitajte: Zašto plače Haris Džinović - Ne smem da stanem na pumpu da mi ne vide suze...

 

- Čujem i vidim šta se piše o meni, ne želim da dajem izjave. Sad da me pitaš za intimne stvari nema smisla. Ništa me ne pogađa, ništa od toga nije istina. Zvali su me za izjave, nisam hteo da dajem. Ne razgovaram sa decom o tome, pitajte sve one koji su članovi porodice. Ne razgovaram sa njima o situaciji, znaju oni šta se dešava, pitajte Melinu, ja ne znam ništa - rekao je Haris.

Haris je progovorio i o ćerki Đini koja je sve više u medijima.

M.P./ATA Images

 

- Ne smeta mi što je Đina lepa, ja se ne mešam, ne savetujem, može doći do sudara mišljenja, o društvenim mrežama ne želim da znam, nisam upućen, to prepuštam njoj, ona zna šta radi. Ako joj dobro ide, onda je uspešna. Ako je odlučila, što da ne bude u javnosti. Sin Kan nekad dođe na nastup, kako im padne na pamet. Ne znam šta je u njihovoj glavi za moje nastupe - rekao je on.

Napomenuo je da se raduje budućnosti.

- I dobre i loše uspomene ostavljam iza leđa, od prošlosti nema ništa. Niti može da se promeni niti išta. I da se kajem i da se radujem, to ne pomaže ništa. Na budućnost gledam otvorenih očiju, nemam negativnih aspekata, gledam da iskoristim sve momente u životu koji mi se pružaju - rekao je Haris u emisiji  „Premijera vikend specijal”, prenosi „Blic”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti