Pitate se ko je kriv za razvod? Reči Meline Džinović će vas šokirati

Pitate se ko je kriv za razvod? Reči Meline Džinović će vas šokirati

Autor: | 20/02/2024

2

Od trenutka kada je objavljena vest da se razvode Haris i Melina Džinović ne prestaju nagađanja ko je kriv za kraj braka.

Ako je suditi po izjavi lepe dizajnerke, koju je pre samo godinu dana izgovorila u emisiji Goce Tržan, inicijativa nije došla sa njene strane.

Goca Show/K1

 

- Da mi Hari kaže da hoće da se razvede, mislim da ne bih preživela. Ne bih stigla ni da reagujem od šoka – rekla je Melina, dodajući da i ne razmišlja o tim stvarima.

Pročitajte: Zašto plače Haris Džinović - Ne smem da stanem na pumpu da mi ne vide suze...

Ljubav Harisa i Meline trajala je 22 godine, a budući da su ostavljali utisak para koji vodi srećan i harmoničan život, vest da se razvode mnoge je iznenadila.

Luka Šarac

 

Da je bilo više sreće, ovog leta obeležili bi deceniju braka.

Venčali su se 2014. godine, kada su već imali ćerku Đinu i sina Kana. Ceremonija je bila intimna, na palubi broda, uz prisustvo tridesetak zvanica.

Pročitajte: U julu bi slavili 10 godina braka - Ovako su Haris i Melina izgledali na svom luksuznom venčanju

- Prezime sam preuzela sa lakoćom, jer ga od 2003. godine smatram svojim – poručila je tada Melina Džinović.

Miloš Nadaždin

 

Ćaskajući u emisiji sa Gocom Tržan, kreatorka je iznela i svoj stav o braku.

- Nisam pristalica da se privatne stvari iznose u javnost. Šta je među dvoje ljudi, to samo oni treba da znaju. Ono što on i ja imamo, ne samo loše, nego i lepe stvari, ne treba da izlaze iz kuće.

 

- Hariju uvek govorim ‘sačekaj da završimo’, ‘čekaj da bude’. Ja sam tip osobe koja ništa ne voli da govori unapred, već tek kad se desi. I o svim svojim revijama, koje su doživele uspeh u inostranstvu, pričala sam kada sam se vratila u Beograd, sletela, naspavala, pa onda rekla sad može – kazala je Melina.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (2)

Loading
fica 00:57 16.03.2024
Odgovori

Ovo dvoje kao da nisu živeli zajedno??! Sve su to brakovi iz koristi gde svako živi svoj život.

Jovan 11:37 04.04.2024
Odgovori

Od pocetka su oboje znali u sta se upustaju i da oboje traze neki interes. Ona da capi medijsku zvezdu i da udje u neki novi zivot, da prozivi, putuje, upozna estradnu elitu i malo profitira od svega toga. Apetit za profitom samo je rastao tokom godina i kad je kuca sagradjena bio je trenutak za zavrsni udarac. On je dobio mladu i lepu klinku, koja ga je naizgled obozavala, i uzivao u njenom drustvu i svemu drugom sto je mogla a mu pruzi. Dakle 1:1 za sada...Nastavak kad se sudjenje zavrsi...

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti