Sedam spratova i dve hiljade jestivih cvetova: Svadbena torta princeze Šarlin je najekstravagantnija koju ste ikada videli (foto)

Sedam spratova i dve hiljade jestivih cvetova: Svadbena torta princeze Šarlin je najekstravagantnija koju ste ikada videli (foto)

Autor: | 28/05/2022

0

Svadbena torta princeze Šarlin i danas ostavlja bez daha

Jedna od najglamuroznijih ceremonija 21. veka nesumnjivo je bilo venčanje princa Alberta od Monaka i Šarlin Vitstok. Ovaj događaj privukao je nezapamćenu pažnju 2011. godine, a raskošna svadbena torta možda je i najekstravagantnija koju ste ikada videli.

Pročitajte: Procurili detalji tajnog ugovora - Najtužnija princeza protiv svoje volje ostaje u palati, Alberta će to skupo koštati

Getty Images

 

Albert i Šarlin pobrinuli su se da spektakularna svadbena torta na sedam spratova ostavi utisak na goste, a da bi odali počast mladinim korenima, poslastičari su je ukrasili proteom, nacionalnim cvetom Južne Afrike. Torta sa ukusom ribizle i vanile bila je dekorisana sa 2.000 jestivih cvetova, ružičastim lišćem maline, belim zvezdicama pričvršćenim za delikatne tornjeve i neobičnim ukrasom nalik na rog koji je stajao na vrhu. Jednom rečju remek-delo.

Pročitajte: Hari i Megan obožavaju ovu kombinaciju - Napravite kolač od zove i limuna

Getty Images

 

Princ i princeza venčali su se 2. jula u prisustvu brojnih VIP ličnosti, uključujući Albertovog nećaka Pjera Kaziragija i njegovu suprugu Beatris, princa Edvarda i groficu Sofiju od Veseksa, kao i manekenku Naomi Kembel. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti