Princ Albert progovorio o krahu braka sa najtužnijom princezom na svetu: Mi smo laka meta

Princ Albert progovorio o krahu braka sa najtužnijom princezom na svetu: Mi smo laka meta

Autor: | 09/09/2021

0

Princ Albert - bračni problemi nisu razlog razdvojenosti od princeze Šarlin 

Princ Albert konačno se oglasio o navodnim problemima u braku sa princezom Šarlin, „najtužnijom princezom na svetu“, kako su je mediji prozvali na dan venčanja.

Pošto je propustila obeležavanje desete godišnjice braka, prvog dana jula mnogi su ostali s uverenjem da se više neće vratiti u Monako.

Christian Sperka

 

‒ Šarlin nije odjednom napustila Monako. Nije otišla jer se naljutila na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi u Južnoafričkoj Republici preispitala rad svoje fondacije i posetila brata i prijatelje. Planirala je da ode na nedelju dana, ali bila je primorana da ostane zbog teške infekcije i komplikacija koje su usledile ‒ objasnio je princ Albert za magazin „People“.

Pročitajte: Konačno zajedno - Posle nekoliko bolnih meseci princeza Šarlin ponovo zagrlila supruga i decu (foto)

Christian Sperka

 

‒ Reč je o zdravstvenom problemu koji se mora lečiti. Okrenuo sam se brizi o deci. I mislio sam da će ta nagađanja jednostavno nestati. Znate, ako svaki put pokušavate da odgovorite na sve što izađe na videlo, gubite vreme. Naravno da to utiče na nju, naravno da utiče i na mene. Pogrešno shvatanje događaja uvek je štetno. Laka smo meta, pogođeni smo jer su oči javnosti uperene u nas ‒ zaključio je Albert.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još