Mora da se pazi: Trudna Aleksandra Tomić suočena sa ozbiljnim zdravstvenim problemom

Mora da se pazi: Trudna Aleksandra Tomić suočena sa ozbiljnim zdravstvenim problemom

Autor: | 17/01/2022

0

Trudna Aleksandra Tomić sitno broji do porođaja i dana kada će na svet doneti svoje prvo dete. Andrija Milošević ne krije da se ulozi oca veoma raduje i da jedva čeka da i poslednji mesec blagoslovenog stanja prođe. 

Pročitajte: Trudna Aleksandra Tomić prvi put u javnosti, stomak joj preslatko stoji (foto)

Instagram

 

‒ Aleksandra je sve herojski podnela. Sve protiče super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro organizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi ‒ kaže kroz osmeh Andrija u gostovanju kod Marije Kilibarde na TV „Prva“. 

Trudna Aleksandra Tomić otkrila je da je tokom blagoslovenog stanja dobila dijabetes i da mora da vodi računa o ishrani.

Pročitajte: Kuhinja je njegov teren, a tek kad mu vidite garderober - U domu Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić vladaju malo drugačija pravila (foto)

Instagram

 

‒ Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je, nadam se, privremen. Kažu da je to česta pojava. Ne bih da o tome pravim nikakvog bauka. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji ‒ rekla je glumica. ‒ Tako da moram da vodim malo računa da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaja moram odmah da se vratim u pozorište.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti