Prinova samo što nije: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić otkrili pol i ime bebe

Prinova samo što nije: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić otkrili pol i ime bebe

Autor: | 15/02/2022

0

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, uz ekskluzivne fotografije i zajedničku ispovest, sa čitaocima magazina Story podelili su najradosnije trenutke iščekivanja prvog deteta. Glumački par otkriva kako je bilo prolaziti kroz Aleksandrino drugo stanje usred pandemije, ali i ko je odabrao ime za bebu koju će upoznati s prvim danima marta.

Pročitajte: Mora da se pazi - Trudna Aleksandra Tomić suočena sa ozbiljnim zdravstvenim problemom

 

‒ Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izveštavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, sa kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još lepše – ispričala je Aleksandra za novi Story.

Pročitajte: Trudna Aleksandra Tomić prvi put u javnosti, stomak joj preslatko stoji (foto)

Instagram

 

Na pitanje pripada li redu balkanskih muškaraca koji se ipak nešto više raduju sinu Andrija Milošević spremno odgovara:

‒ Ne pripadam tom redu, nego svom, i radost  osećam podjednako intenzivno. Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lepo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti