Svaka žena bi poželela da joj muž čestita rođendan, kao što je Andrija svojoj Đeđi

Svaka žena bi poželela da joj muž čestita rođendan, kao što je Andrija svojoj Đeđi

Autor: | 27/08/2023

0

Aleksandra Tomić slavi rođendan, Andrija čestitkom oduševio sve

Glumica Aleksandra Tomić danas slavi 40. rođendan, a povodom toga na društvenoj mreži Instagram oglasio se njen suprug Andrija Milošević koji joj je čestitao divan dan na neobičan način.

Instagram

 

Naime, glumac je objavio njenu fotografiju sa letovanja na kojoj njegova Đeđa pozira sa dva prelepa papagaja, a ispod nje napisao je stihove svoje pesme:

“Želim samo mrvu neba,

krišku Sunca,

parče zvezdane noći,

čašu rose,

zalogaj slobode,

kaplju kiše i celu tebe.

Meni dosta." A.M.

Srećan ti rođendan!

Neka te šareni papagaji zauvek čuvaju od zla!

 

 

Podsetimo, glumac je početkom prošle godine postao tata dečaka kojem su njegova partnerka Aleksandra i on dali ime Relja, a malo ko je znao da je glumački par stao na ludi kamen pre nego što je beba stigla u njihov dom.

Pročitajte: Oženio glumicu koju svi znamo, a rane na srcu nakon smrti roditelja ostale su zauvek - Da li prepoznajete omiljenog glumca sa slike? FOTO

Da je do venčanja ipak došlo, otkrili su gostujući u emisiji "Uz kafu sa" kod popularne glumice Seke Sablić. Kako je glumac potvrdio, dvadesetak dana pre nego što je na svet stigao njihov naslednik Relja, Andrija i Đeda, kako Aleksandru prijatelji zovu, odlučili su da izgovore bračne zavete.

Boško Karanović

 

- Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadestpet dana pre nego što je Relja došao na svet, ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama - rekla je u pomenutoj emisiji Aleksandra, dok se na to Andrija nadovezao:

- Venčali smo se da dete ne bude bez oca - u svom šaljivom maniru poručio je glumac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti