Kuhinja je njegov teren, a tek kad mu vidite garderober: U domu Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić vladaju malo drugačija pravila (foto)

Kuhinja je njegov teren, a tek kad mu vidite garderober: U domu Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić vladaju malo drugačija pravila (foto)

Autor: | 03/11/2021

0

Dom Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić ispunjen je pozitivnom energijom

Andrija Milošević i njegova dugogodišnja devojka Aleksandra Tomić Đeđa odavno su počeli da dele „krov nad glavom“, a zahvaljujući duhovitim video-klipovima koje najčešće snimaju u kućnom ambijentu publika je u prilici da vidi deo životnog prostora simpatičnog glumačkog para.

Pročitajte: Andrija Milošević postaje tata - Aleksandra Tomić trudna!

U njihovom stanu na Banovom brdu centralno mesto zauzima prostrani dnevni boravak, sa udobnom ugaonom garniturom. Prijatnom ambijentu doprinose police sa knjigama i raznim zanimljivim sitnicama, među kojima su i suveniri koje su doneli sa brojnih putovanja.

Pročitajte: Aleksandra objavila vest o udaji, a šta na to kaže Andrija

Za razliku od većine žena, Đeđa može da kaže da je njen životni partner izuzetno uredan i pedantan. U Andrijinom garderoberu sve je složeno „pod konac“, a on sam se pohvalio da su, što je najvažnije, čarape uvek uparene po bojama.

Pročitajte: Prvi snimak trudne Aleksandre Tomić! Njen izgled ne prestaje da se komentariše (video)

Jedan od najpopularnijih Crnogoraca u Beogradu, iako često snima priloge u moderno opremljenoj kuhinji, iskreno priznaje da nije previše vičan za šporetom, a ni njegova devojka ne može da se pohvali kulinarskim veštinama.

‒ Ne mogu uopšte da se nazovem kuvaricom, ali umem da prehranim i njega i sebe u datom momentu. Umem nešto osnovno.

Imajući u vidu da će Andrija i Aleksandra uskoro postati roditelji, hteli – ne hteli moraće da promene odnos prema kuvanju i da se izvešte u pripremanju zdravih obroka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti