Leto, sunce, hrana, more... Ovako Andrija Milošević uživa na odmoru sa suprugom i sinom FOTO

Leto, sunce, hrana, more... Ovako Andrija Milošević uživa na odmoru sa suprugom i sinom FOTO

Autor: | 15/08/2023

1

„Pulja je, dragi moji, čista magija“, otkriva Aleksandra Tomić pratiocima na Instagramu utiske iz živopisne regije na jugoistoku Italije, gde ovih dana boravi sa suprugom Andrijom Miloševićem i sinom Reljom. Da su izabrali savršeno mesto za odmor dokazuju i fotografije pune osmeha, sunca i svetlih letnjih boja.

Instagram

 

Popularni glumački par obilazi sve atrakcije oblasti na južnom Jadranu. Posetili su Bari, glavni grad pokrajine, uživali u šetnji uskim mediteranskim ulicama, ali i u gastronomskim izazovima i dobrim vinima kojima Italija obiluje.

Pročitajte: Ovde mali Relja vodi glavnu reč! Vodimo vas u dom Andrije Miloševića FOTO

Andrija je iskoristio priliku da se fotografiše pored biste nekadašnjeg crnogorskog kralja Nikole I Petrovića.

Instagram

 

Sve oko dvoje simpatičnih i uvek nasmejanih glumaca pršti od pozitivne energije, kako u gradu, tako i na plaži. Andrija je, sigurni smo, dobio inspiraciju za nove štosove kojima zabavlja brojne fanove, a i Aleksandri, koju svi zovu Đeđa, letovanje i te kako prija. Odmor i za oči i za dušu.

Instagram

 

Među brojnim komentarima zapazili smo pitanje: „Ko vama čuva detence dok ste stalno na putovanjima? Dajte savet.“ Glumica je odgovorila: „Sa nama je.“ Tako je otkrila da im jednoipogodišnji sin pravi društvo iako ga nema na fotografijama.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 20:49 15.08.2023
Odgovori

Uđeš da vidiš neke poznate šta rade i vidiš dva loša glumca u pokušaju... dajte nešto zanimljivo!!?

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti