Tihi ubica: Bolest Gorice Nešović potresla javnost, omiljena radio-voditeljka izgubila vid

Tihi ubica: Bolest Gorice Nešović potresla javnost, omiljena radio-voditeljka izgubila vid

Autor: | 28/12/2021

7

Bolest Gorice Nešović tihi je ubica 

Kalendarski kraj godine većinu podstakne da se osvrnu na prethodni period i naprave svojevrsnu rekapitulaciju, pa i Gorica Nešović nije tome odolela. Nažalost, omiljena radio-voditeljka nije imala mnogo lepog da istakne.

„Kad pogledam u retrovizor, u ovoj godini mi se dešavalo sve ono što nikome ne bih poželela. Imala sam tri operacije na dva oka u roku od mesec i po dana“, zabeležila je Gorica u svojoj kolumni na portalu "To sam ja". 

Pročitajte: Gorica Nešović izgubila voljenog brata - Ostaju mi sećanja, zauvek, kao što ću i zauvek da imam brata

Aleksandar Krstović

 

Bolest Gorice Nešović već dugo je tu 

„Mogu sad da nabrajam, ali može to i ovako da se gleda – posle skoro tri meseca totalnog slepila, evo pišem ovaj tekst. Nije kao što je nekad bilo, ali je svakako bolje i, što bi rekao moj doktor – može da se funkcioniše. Na insulinu sam tri godine, šećer mi je kao u reklami za zdravlje, nisam se ugojila, iako se vrlo malo krećem, pritisak mi se prilično sredio“, ističe.

Uprkos svim nevoljama koje su je zadesile Gorica Nešović nije izgubila optimizam.

„Nemojte žaliti za onim što nemate, već uživajte u onome što imate. A imate ljubav, sigurno. Negujte je i čuvajte porodicu, prijatelje, kolege. Imajte lepe misli i sve će biti dobro“, poručila je.

Komentari (7)

Loading
Jedna mama 09:10 29.12.2021
Odgovori

Mnogo volim da citam i slusam Goricu, sjajna je! Zelim joj svako i samo dobro 🙂

Dragana 09:35 29.12.2021
Odgovori

Draga Gorice, uvek zračiš optimizmom i to može biti lek za mnoge bolesti. Želim ti divnu iduću i sve godine pred tobom. Hrabra si i pametna. Preguraćeš ti sve to loše.

Slavoljub Mišić 11:24 29.12.2021
Odgovori

Svaka čast Gorice na tako pozitivnom stavu ,nije često u ovo vreme čuti tako nešto -a potrebno je ,pogotovo u ovakvim vremenima i dešavanjima .Želim ti ,od srca sve najbolje u Novoj godini i da bude bar malo bolja od ove koja je na isteku.

Sara 13:58 29.12.2021
Odgovori

Razvod je naravno unistio. A i s kim je zivela trebala je ranije da se razvede. Mozda ne bi imala toliki secer!. On puca od zdravlja, uziva, zivi zivot a ona prebolesna! Jbg, to je sve zivot! Samo napred Gorice! Zuti zutuju a crveni putuju😉

DARKO B -KIKINDA 16:46 29.12.2021
Odgovori

Najbolja Radio emisija Koja je vodila sa svojim kolegom na RADIO S2...Svestrana i zabavna licnost koja je rodjena za radio stanice...Drzi se!!!

To sam ja hellomagazin

Slične Vesti