Princ Hari nije poslušao dedin savet: S glumicama izlazimo, te devojke ne ženimo!

Princ Hari nije poslušao dedin savet: S glumicama izlazimo, te devojke ne ženimo!

Autor: | 17/06/2019

0

Danas princa Harija i Megan Markl gledamo kao srećne roditelje jednomesečnog dečaka Arčija, koji su svoje bračne zavete izrekli prošle godine u maju nakon nešto više od godinu dana veze. Ali, nije uvek sve bilo tako bajno i idilično.

Na početku njihove veze, ovoj se ljubavi protivila većina članova britanskog kraljevstva, počevši od Harijevog dede, princa Filipa.

Suprug kraljice Elizabete svom je unuku nedugo pre veridbe u Londonu, koja se dogodila u novembru 2017. rekao da brak s glumicom nije najpametnija ideja.

'S glumicama izlazimo, te devojke ne ženimo', bile su reči 98-godišnjeg princa Filipa, kada mu je unuk saopštio da je kupio dijamantski prsten za Megan.

U sve se umešao i Harijev stariji i iskusniji brat Vilijam koji ga je upitao da li je siguran u svoju odluku i zna li koju ona težinu i odgovornost nosi.

Prisetimo se da je u jednom od dokumentaraca o ljubavnoj priči vojvoda od Saseksa prikazano da su princ Vilijam i Kejt Midlton bili šokirani činjenicom da se princ Hari zabavlja s holivudskom glumicom i pokušali su da mu objasne da se takav lifestyle ne uklapa u kraljevsku porodicu.

Uprkos svemu, zaljubljeni Hari odlučno je stavio prsten na ruku svojoj voljenoj. Nije dopustio da mu porodica kroji sudbinu, i da se petlja u njegove ljubavne izbore i odluke. Pošto je Megan Markl postala deo britanskog kraljevstva, svi članovi porodice navodno su je dobro prihvatili. Čak se i sama u prvom televizijskom intervjuu nakon veridbe pohvalila da je osetila toplu dobrodošlicu Harijeve porodice u Londonu.

Iako su poslednjih godinu dana postojale trzavice između kraljevske braće Vilijama i Harija, a navodilo se da je glavni razlog upravo poznata Amerikanka, palata je takve navode odbacila.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti