Kraljevski rijaliti: Princ Džordž dobija svoj crtani film!

Kraljevski rijaliti: Princ Džordž dobija svoj crtani film!

Autor: | 22/01/2020

0

U jeku turbulentnih događaja u britanskoj kraljevskoj porodici, stiže još jedna potpuno drugačija vest - princ Džordž postaje junak u crtanom filmu!

Dok se svetska javnost i dalje bavi s Harijem i Megan, jedan domišljati pisac je napravio dobar posao i osmislio da princ Džordž bude njegov novi junak, ali u crtaću. 

Pisac Geri Džaneti postepeno je došao na ideju o razradi animiranog filma o prvom detetu princa Vilijama i Kejt Midlton. Princ Džordž je ujedno i treći naslednik britanske krune.

Princ Džordž postaje jedan od najomiljenijih pripadnika kraljevske porodice na svetu

Da je sve spremno za realizaciju potvrdili su i iz HBO Max streaming servisa. Objavili su kako uskoro s produkcijom kreće animirana satira s princem Džordžom u glavnoj ulozi.

https://www.instagram.com/p/B7l_r3yHCpf/

- Animiranu seriju vidimo kao satirični prikaz princa Džordža, najmlađeg naslednika britanske krune, dok se bori sa svakodnevnim iskušenjima i zadacima u kraljevskoj porodici - kazao je 53-godišnji Geri Džaneti, njujorški autor.

Princ Džordž i princeza Šarlot su porasli i sve su slađi

Džaneti je postao viralno poznat kada je 2017. krenuo da na svom Instagram profilu da objavljiuje memove princa Džordža. Urnebesne dosetke i zaključke proizvedene na temelju izraza lica i gestova malenog princa.

https://www.instagram.com/p/B7eU_eOnVa4/

Instagram profil je uskoro zapratilo više od 890 hiljada ljudi iz celog sveta koji svakim danom željno iščekuju nove fotomontaže kraljevskog naslednika.

Kraljevski portret za novu deceniju otkriva da je princ Džordž mali buntovnik 

U animiranom filmu koji će se prikazivati na poznatom streming servisu pojaviće se ostali članovi kraljevske porodice. Glasove su im pozajmili neki od poznatih glumaca i glumica.

https://www.instagram.com/p/B7MSBmQnnQN/

Orlando Blum glas je dao princu HarijuKondola Rašad čuje se kao Megan MarklLusi Panč kao vojvotkinja Kejt MidltonTom Holander pozajmljuje glas princu Filipu i princu Čarlsu.

Alan Kaming dao je glas liku Džordžovog batlera Ovena, a Frensis de la Tur kraljici Elizabeti, dok je Ivan Rion princ Vilijam.

https://www.instagram.com/p/B6ydNz9HKIU/

- Počašćen sam što radim s HBO Maxom donoseći im još jedan prikaz o porodici koja se nemilosrdno bori za presto. Lik princa Džordža razvio sam u svojoj glavi kao kralja Lira.

Princ Džordž u crtanom filmu uopše ne voli što mora da se ponaša kao princ

- Kralj Lir borio se da zadrži svoju moć, krunu i da ne umre, a princ Džordž upravo suprotno. Užasno je iznerviran što mora da vrši tu dužnost i što će jednoga dana postati kralj zemlje.

Teško to prihvata i jasno pokazuje da mu ne godi sva ta pažnja - objasnio je autor crtaća.

https://www.instagram.com/p/B6i5MkKHJ-e/

hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Pročitajte još