Razdvojili se princ Vilijam i Kejt, razlog - princ Džordž

Razdvojili se princ Vilijam i Kejt, razlog - princ Džordž

Autor: | 09/11/2023

0

Brak princa Vilijama i Kejt Midlton uvek je u centru pažnje

Princ Vilijam bio je u velikoj poseti Singapuru kako bi prisustvovao Globalnom samitu Ujedinjenih nacija za divlje životinje. Svi su primetili da ga na ovom važnom putovanju nije pratila njegova supruga Kejt Midlton.

Photo by Leon Neal/Getty Images

 

Iako važe za jedan od najskladnijih parova javnog života, sada su svi pomislili da se možda nešto dešava u njihovom životu.

Pročitajte: Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem - Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Ali princ od Velsa vrlo brzo je odagnao svaku sumnju tokom govora pred publikom, i izvinio se u ime svoje supruge jer nije prisutna na ovom važnom događaju.

Karwai Tang WireImage/Getty Images

 

Tada je otkrio pravi razlog zašto je ostala u Velikoj Britaniji.

„Oduševljen sam što sam se vratio u Singapur“, rekao je Vilijam, koji je poslednji put posetio ovu zemlju jugoistočne Azije 2012. na zvaničnoj turneji povodom Dijamantskog jubileja kraljice Elizabete, pa dodao:

Pročitajte: Princ Hari vraća se u Veliku Britaniju - Šta će sada Megan Markl i njihova deca?


„I treba da napomenem da je Ketrin veoma žao što ne može da bude ovde... ona pomaže Džordžu da prođe njegovu prvu grupu velikih ispita“.

Photo by Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images

 

Princ od Velsa nije precizirao koje ispite polaže desetogodišnji Džordž, mladi kraljević koji je u šestom razredu, ali misli se da se verovatno priprema za polaganje prijemnog ispita za svoju buduću privatnu školu.

Pročitajte: Deca princa Vilijama i Kejt Midlton ne jedu sa roditeljima, čak ni na Božić: Razlog će vas rastužiti

Džordž neće promeniti školu do 13. godine, ali prijemni ispiti se obično polažu tri godine unapred. U isto vreme spekuliše se kom koledžu će pristupiti mladi princ – Itonu, poput njegovog oca, ili fakultetu njegove majke, Marlboro koledžu.

Guliver Getty Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još