Javnost zabrinuta za Kejt Midlton, a Hari i Megan? Odbegli članovi porodice uslikani u nezgodnom trenutku

Javnost zabrinuta za Kejt Midlton, a Hari i Megan? Odbegli članovi porodice uslikani u nezgodnom trenutku

Autor: | 26/01/2024

0

Hari i Megan uslikani u nezgodnom trenutku

Zaređali su se zdravstveni problemi na britanskom dvoru. Prvo je Kejt Midlton podvrgnuta hirurškom zahvatu u predelu adbomena, a potom je kralj Čarls operisao prostatu.

Chris Jackson/Getty Images

 

Javnost se zabrinula, naročito za lepu princezu, a zvanične informacije su šture, ili ih uopšte nema. Nije svejedno ni odmetnutim članovima porodice, onima koji su se preselili na drugi kraj sveta.

Pročitajte: Oporavak protiče dobro, ali... Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Kejt Midlton

Navodno, princ Hari i njegova supruga Megan Markl uputili su Kejt i Čarlsu punu podršku i želje za brz oporavak. Nije poznato da li su im ove važne vesti javljene iz palate ili su za operacije saznali kao i ostatak sveta, preko medija.

Profimedia

 

Iako bi to moglo da nas navede na pomisao da su Saseksovi pružili ruku pomirenja članovima porodice, koje nisu štedeli ni u intervjuima, ni u dokumentarnoj seriji, ni u knjizi, možda je u pitanju samo čista kurtoazija.

Stephen Pond/Getty Images

 

Već nekoliko dana kasnije Hari i Megan viđeni su u Kingstonu, glavnom gradu Jamajke, na premijeri filma o Bobu Marlija, nasmejani i veseli. Nezgodan trenutak, budući da su se baš tada njegov otac i snaja oporavljali posle operacija.

Pročitajte: Ne upiri više prstom u moje lice! Kejt i Megan zaratile zbog sjaja za usne, haljine i hormona

Ako su i poslali poruke dvoru, u kojima izražavaju zabrinutost zbog njihovog zdravlja, prilično brzo su nastavili po svom.

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti